Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha borzalmasan csókol?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a srác, és amióta randizunk, azóta vártam hogy megcsókoljon végre. De a csók szörnyű volt :S Nagyon nagyon nyálas volt, konkrétan a szám körben nyálas volt utána.. Az ajkait alig sikerült eltalálnom mert inkább nyalakodott mint csókolt :S
Ez olyan szörnyű :S És igazából nekem is kellemetlen, mi van ha ő ezt érzi normálisnak és azt gondolja hogy én vagyok a béna?
Szerintetek ha rosszul csókol akkor az ágyban is rossz lesz? :S
2015. szept. 6. 11:26
1/6 anonim válasza:
Jajj ne lekel csapnom a labdát! :D hát csókolni lehet rosszul csókol, de legalább a p*nádat rendesen kinyalja majd, ha ilyen nyelvjátéka van. :D
2/6 anonim válasza:
Máris elkönyvelted véglegesnek, pedig mindkettőtökön múlik, vezesd rá, irányítsd benne. Lehetne azt mondani, hogy ha nincs hozzá érzéke akkor már rég reménytelen, de simán lehet hogy csak izgult, vagy tapasztalatlan, vagy extra kanos volt abban a percben, stb.
3/6 A kérdező kommentje:
1.: igen ez az én fejemben is megfordult ;) :D
És nem sértődne meg ha finoman irányítani próbálnám? Annyira aranyos fiú, nem szeretném megbántani.
2015. szept. 6. 11:40
4/6 RRR válasza:
tanítsd óvatosan,lassan
így nem sérted meg az egóját
5/6 anonim válasza:
Az első csóknál mondta bnőm, hogy jó, csak lassabban ficánkoljon a nyelvem a szájában. Gyakorlással kiforrott a dolog.
6/6 anonim válasza:
Én is bő nyállal szeretek csókolózni... ez indít be... és sok nyelvvel. Szeretek testnedveket cserélni a kedvesemmel... :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!