Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vesznek komolyan?

Figyelt kérdés

Szeretek új emberekkel találkozni, beszélgetni mindenről, eljárni iszogatni, táncolni, csak élni, na.

Emellett egy elég komoly suliba járok, dolgozok is, és dolgozok projekteken más hozzám hasonló érdeklődésű barátaimmal is.

Szóval nem unatkozom, de szeretem hétvégente kiengedni a gőzt.

Előfordul, hogy egy este megismert ember szeretne még látni, ezért összefutunk pár nappal később. A szokott stílusomban beszélek, esetleg nappal kicsit más témák röppennek fel, mint éjjel egy kocsma teraszán.

Nem először kaptam meg, hogy megleptem, hogy ennyire komolyan is lehet velem beszélgetni, aztán eltűnt. De a csúcs egy mai srác volt, aki szerencsére nagyon őszinte volt, és elmondta, hogy remélte, hogy szexelnék vele néha, amíg a barátnője haza nem jön pár hónapon belül külföldről.

Ha bulizni is megyek, nem vagyok nyakig streccs lakkozott bőrben vagy flitteres nagyon mini szoknyában, általában haspóló és magas derekú szoknya van rajtam, a hajam is rövid, szeretek sminkelni, szóval semmi extra kihívó nincs rajtam.

Mit tegyek?

18L

2015. szept. 3. 17:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Ismerkedj, velem.
2015. szept. 3. 17:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem annyi arcom van ahány helyen megfordulok. Nem azért mert más lennék, de ha szórakozok, akkor senkivel nem beszélgetek a külpolitikai helyzetről, ami viszont munka közben felmerülhet kollégák között, akik pl csábos vagy hódító formában nem látnak mert az nem oda tartozik. De edzés közben, vagy gamer eseményeken megint más és más... Pedig én ugyanaz vagyok. Lehet nálad is ez a helyzet, és sokan nem kíváncsiak az éned többi részére. De ne aggódj nem mindenki ilyen.
2015. szept. 3. 17:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Mert erkölcsileg nem jelent számodra gondot, ha foglalt pasival ismerkedsz? Akkor talán ezen változtass, mert csak dugásra kellesz más különben. Egyébként még fiatal vagy, egy nyegle kamasz, majd pár év múlva tudsz komolyabban is viselkedni, nincs ezzel összességében gond.
2015. szept. 3. 18:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, hogy van barátnője, ha elkezd velem beszélgetni egy srác, nem ez az első kérdésem...
2015. szept. 3. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!