Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vesznek komolyan?
Szeretek új emberekkel találkozni, beszélgetni mindenről, eljárni iszogatni, táncolni, csak élni, na.
Emellett egy elég komoly suliba járok, dolgozok is, és dolgozok projekteken más hozzám hasonló érdeklődésű barátaimmal is.
Szóval nem unatkozom, de szeretem hétvégente kiengedni a gőzt.
Előfordul, hogy egy este megismert ember szeretne még látni, ezért összefutunk pár nappal később. A szokott stílusomban beszélek, esetleg nappal kicsit más témák röppennek fel, mint éjjel egy kocsma teraszán.
Nem először kaptam meg, hogy megleptem, hogy ennyire komolyan is lehet velem beszélgetni, aztán eltűnt. De a csúcs egy mai srác volt, aki szerencsére nagyon őszinte volt, és elmondta, hogy remélte, hogy szexelnék vele néha, amíg a barátnője haza nem jön pár hónapon belül külföldről.
Ha bulizni is megyek, nem vagyok nyakig streccs lakkozott bőrben vagy flitteres nagyon mini szoknyában, általában haspóló és magas derekú szoknya van rajtam, a hajam is rövid, szeretek sminkelni, szóval semmi extra kihívó nincs rajtam.
Mit tegyek?
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!