Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen hobby-k, sportok, szakmák stb. tetszenek egy fiúban?
bármi ami nagyon 'reálos' --> informatikus, építész stb
bármi ami nagyon kreatív --> grafikus, tetováló stb
ami nyelvekkel kapcsolatos --> fordító, tolmács
amerikai foci, jégkorong, kosárlabda
Hát ha már nem csak a gép előtt kockul görbe háttal vagy a tévé előtt nonstop, hanem hajlandó megmozdulni és tornázni heti legalább egyszer önmaga miatt, a saját egészsége és erőnléte érdekében, az már jó. Nagyon elkényelmesedtek az emberek.
Szakmák, nincs kifejezetten előnyösebb, dolgozzon, legyen számára értéke a munkának, ne legyen munkakerülő, ha szereti is, amit csinál, még jobb, de az sem baj, ha aktuálisan gondjai vannak, én is megjártam a szamárlétrát, és tudom, hogy nem mindig könnyű, de nem adtam fel, és mindig talpra álltam.
Nekem alapvető elvárás, hogy valamit sportoljon a pasi, mert én is sokat sportolok, ezért nem szeretem a lusta férfiakat. Örülök, ha ez a sport nem a konditerem, hanem inkább futás, úszás, kosár, tenisz, stb.
Szakmák közül azok tetszenek, amik kicsit kreatívabbak, művészethez kapcsolódnak vagy marketinghez, illetve, ha olyasmihez ért, amihez én nem, pl számok vagy elektronika.
Hobby: Ne legyen számítógépesjáték függő, és ne bulizzon állandóan, hanem csináljon értelmes dolgokat is. Pl a sportot is ide sorolnám, vagy mondjuk zenélés, barkácsolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!