Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mitől vesztik el a nők az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől vesztik el a nők az érdeklődésüket?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor előfordult már velem, hogy leszólítottam egy lányt, pozitívan reagált, együtt is töltöttünk egy pár órát, jól éreztük magunkat, számot cseréltünk és akkor csak úgy eltűnik, nem válaszol stb. Vagy mondjuk facebook-on beszélek vele, de teljesen érdektelenné válik és nem érdekli újabb találka. Közben nem derül ki rólam semmi sem, vagy nem változik meg a viselkedésem, tehát látszólag teljesen indokolatlanul vesztik el az érdeklődésüket. De mivel ez egy jelenség, biztos van valami a háttérben. Vagy egyszerűen ez csak az a nők többségénél meglévő dolog, hogy össze-vissza csapong a figyelmük, érdeklődésük, és ha mondjuk élőben nem futunk össze újra, akkor el is felejtik, hogy érdekeltem őket?

#nők #ismerkedés #lány #érdeklődés #indokolatlan #elveszti az érdeklődését
2015. szept. 2. 19:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy részükről kezdetben sem volt meg az érdeklődés, csak te értetted félre őket. Lehet, hogy ők alapból közvetlenek bárkivel.
2015. szept. 2. 20:32
 12/18 A kérdező kommentje:
Persze ez igaz és erre is volt már példa, de sokszor egyértelmű jeleket is küldenek, szóval majdnem biztos vagyok benne, hogy közben változik meg bennük valami.
2015. szept. 2. 20:40
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

nekem is ez a szakasz volt a gyenge pontom,a gépen írógatós ba-szakodás.

az eleje azért sikerült,mert bátor voltál hogy odamentél,ez imponált neki,plusz határozott és irányító voltál ezért adta meg az elérhetőségét.

online meg egyenlő félként akartál beszélgetni vele valószínűleg amikor ő egy határozott irányító vicces flörtölő nyomuló gépre számít.

esetleg guglizz rá erre-pua online game.

ott jobban és érthetőbben kifejtik neked ezt a részt.

de az mindenképpen a javadra szól,hogy felismerted,hogy a csábítás szakaszokra bontható és mindenki másik szakaszban jó a cél pedig,hogy az összes szakaszban viszonylag jóvá alakítsd magad.

2015. szept. 2. 21:20
 14/18 anonim ***** válasza:
89%

én elég válogatós vagyok. Általában az teszi be a kaput, amikor a 10. sablon kérdése után, még képes sablonos válaszokat is adni. Azt sem szeretem, amikor nem tudok meg semmi újat. Egy idő után feladom, amikor látom, hogy képtelen megosztani velem a gondolatait.

+ 10ből 9 pasi untat.

2015. szept. 2. 21:35
 15/18 A kérdező kommentje:
#13-as köszönöm!
2015. szept. 2. 21:49
 16/18 anonim ***** válasza:
Nálam akkor lenne ilyen, ha nem egyezne az érdeklődési körünk jövőképünk, hobbijaink a pasival és már 1. randin látnám, hogy nem passzolunk egymáshoz. A másik ok, ha valaki nem dob fel, "sótlan", túl nyomulós, vagy valóban nem egy IQ bajnok. Ha az illető fizikailag nem vonz, nem is adom oda a számom, nem áltatom.
2015. szept. 3. 10:17
 17/18 anonim ***** válasza:
56%

A kezdeti szimpátia csak egy esély, egy lehetőség arra, hogy jobban megismerjük egymást. Nekem már elég konkrét tapasztalataim vannak arról, hogy milyen személyiségű férfi illik hozzám, ezért tudatosan-tudattalanul figyelem azokat a "jeleket", amiktől valaki vonzóvá, vagy taszítóvá válik számomra.

Ez nem konkrétumok kérdése, hanem a stílus, az emberi minőség, ami átjön a "sorok között", és az vagy vonz, vagy nem. Nagyjából százból egy pasinál érzem úgy, hogy igen, vele összeillenénk...

Az a baj, hogy te már azt garanciának könyveled el, ha valaki megadja a lehetőséget az ismerkedésre, pedig az még csak a kezdet. Te csak azt gondolod, hogy nem derül ki rólad semmi, miközben nagyon is sok minden kiderül, gyakorlatilag az egész személyiséged kibontakozik apránként az ismerkedési szituációban. És ha ez a személyiség sorozatosan érdektelennek bizonyul a nők számára az ismerkedés során, akkor érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy miért...

2015. szept. 3. 11:56
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
És még valami: legközelebb, ha ez előfordul, kérdezz rá, hogy mi okozta a változást. Szerintem az őszinte érdeklődésre a nők egy része (közel sem biztos, hogy mindenki) őszinte választ fog adni, és akkor legalább tudni fogod, hogy min érdemes változtatni, csiszolni.
2015. szept. 3. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!