Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől vesztik el a nők az érdeklődésüket?
nekem is ez a szakasz volt a gyenge pontom,a gépen írógatós ba-szakodás.
az eleje azért sikerült,mert bátor voltál hogy odamentél,ez imponált neki,plusz határozott és irányító voltál ezért adta meg az elérhetőségét.
online meg egyenlő félként akartál beszélgetni vele valószínűleg amikor ő egy határozott irányító vicces flörtölő nyomuló gépre számít.
esetleg guglizz rá erre-pua online game.
ott jobban és érthetőbben kifejtik neked ezt a részt.
de az mindenképpen a javadra szól,hogy felismerted,hogy a csábítás szakaszokra bontható és mindenki másik szakaszban jó a cél pedig,hogy az összes szakaszban viszonylag jóvá alakítsd magad.
én elég válogatós vagyok. Általában az teszi be a kaput, amikor a 10. sablon kérdése után, még képes sablonos válaszokat is adni. Azt sem szeretem, amikor nem tudok meg semmi újat. Egy idő után feladom, amikor látom, hogy képtelen megosztani velem a gondolatait.
+ 10ből 9 pasi untat.
A kezdeti szimpátia csak egy esély, egy lehetőség arra, hogy jobban megismerjük egymást. Nekem már elég konkrét tapasztalataim vannak arról, hogy milyen személyiségű férfi illik hozzám, ezért tudatosan-tudattalanul figyelem azokat a "jeleket", amiktől valaki vonzóvá, vagy taszítóvá válik számomra.
Ez nem konkrétumok kérdése, hanem a stílus, az emberi minőség, ami átjön a "sorok között", és az vagy vonz, vagy nem. Nagyjából százból egy pasinál érzem úgy, hogy igen, vele összeillenénk...
Az a baj, hogy te már azt garanciának könyveled el, ha valaki megadja a lehetőséget az ismerkedésre, pedig az még csak a kezdet. Te csak azt gondolod, hogy nem derül ki rólad semmi, miközben nagyon is sok minden kiderül, gyakorlatilag az egész személyiséged kibontakozik apránként az ismerkedési szituációban. És ha ez a személyiség sorozatosan érdektelennek bizonyul a nők számára az ismerkedés során, akkor érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy miért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!