Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fiúk miért annyira türelmetl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért annyira türelmetlenek a randizás során?

Figyelt kérdés
Itt is mindig olvasom, hogy a visszafogottabb, rosszabb külsejű fiúk nem találnak lányt maguknak, és szerintem ez legtöbb esetben az ő hibájuk. Én mindenkinek megadom az esélyt, annak is, aki nem tetszik külsőre, és szerintem bele is tudnék szeretni egy ilyen fiúba, de ők sose várják meg. Most is találkozgatok egy sráccal, de miután még a negyedik randin se volt csók, már alig keres. Miért nem tudják megvárni, amíg kialakul a vonzalom :/?

2015. aug. 31. 23:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én sem találok magamnak lányt a rossz külsőm miatt (alacsony vagyok és ocsmány). Mondjuk én még soha nem kaptam egy randinyi esélyt sem egy lánytól sem. Pedig szerethető vagyok, csak a külsőm rémes annyira, hogy egy lány sem tudja elfogadni.
2015. szept. 1. 20:29
 12/14 anonim ***** válasza:

*Rámenős..

bocs.

2015. szept. 1. 20:35
 13/14 anonim ***** válasza:

...és ha a 40. randin se alakulna ki a vonzalom ?! :D Ugyan, menj már.... :D Te sem gondolod komolyan, hogy aki egy kicsit sem vonz, egy kis kémia sincs, abba majd beleszeretsz?! :D

Mellesleg ha én fizetek mindent a randin ( márpedig magamat ismerve én fizetnék, egyszerűen a férfi büszkeségem nem engedné, hogy a Nő fizessen, vagy csak hébe-hóba), akkor simán azt hinném rólad, h csak azért randizol, hogy lehúzz anyagilag, vagy csak játszadoznál velem.

2015. szept. 1. 21:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Negyedik randin sincs semmi? Legalább egy kis simogatás, vagy hajbatúrás? Egy apró jelecske?

Azért már nem 1757-t írunk, és bár hiszek az udvarlásban, vannak határok, amiket meg kell húzni. Valószínű ha a 4. randiig nem kapnék semmilyen jelet, akkor én is továbbállnék, pedig alapból elég türelmes vagyok.

24F

2015. szept. 2. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!