Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy mindig olyas valaki tetszik meg igazán akinek te nem?
Ha jól emlékszem, hallottam már, hogy mások is hasonló cipőben járnak, mint te.
Én úgy gondolom, ez azért van, mert keveset ismerkedsz. Ha sokkal több lánynál kezdeményeznél, akkor előbb-utóbb sikerülne olyannal megismerkedni, ahol kölcsönösen bejöttök egymásnak.
Az úgy lehet, hogy kiszelmelted van, és nekiállsz álmodozni.
Ehelyett ismerkedj bárkivel aki szimpatikus. Lépésről lépésre tapogatózva.
Meg kell főzni, lassan. Az úgy nem megy, hogy él a srác a viágban, egyszer csak elé állsz: "szia, tetszel nekem, járunk?" Ilyenkor mit tesz a srác: mi van? ki vagy, hogy kerülsz ide? A másik lehetőség, hogy él az adott lehetőséggel, ami után a láynok sápitoznak, hogy "kihasznált".
Jaj, bocsi, most nézem, hogy srác vagy, de akkor is igaz, fordítva is, amit írtam.
Tehát nem megy egyik pillanatról a másikra, általában. Van persze szerencsés eset is, könnyű eset is.
Na tehát: ne legyen kiszemelted, ismerkedj bárkivel aki tetszik. És tapogatózz, dumálgass, barátkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!