Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szeretnék végre egy normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék végre egy normális párkapcsolatot, de "félek" a férfiak közeledésétől? Mit tehetnék ellene? (Bővebben lent. ) 21L

Figyelt kérdés

Igazság szerint a problémám gyökerei régebbről fakadnak, amit magamnak is nehezen sikerült bevallanom. Kislányként értek kisebb szexuális töltetű "bántalmak". (pedofília) Ebből kifolyólag nehezen nyíltam meg a hímnem irányába, főleg miután kamaszodni kezdtem. Mindig megtartottam a lépés távolságot. 17 évesen hosszú huzavona után összejöttem egy sráccal, de végül nem sült jól el. Ezután megint bezárkóztam.

Most viszont érzem, hogy nagy szükségem volna egy társra. Kezdem az egyetemet, ami jó lehetőség az ismerkedésre viszont rettegek tőle. Sokszor az ideg futkos bennem ha leszólítanak vagy hozzámérnek. Nem tudom mit tehetnék ez ellen, hogy nyílhatnék meg? Van esélyem így párt találni? Vagy keressek fel egy pszihológust?

2015. aug. 31. 22:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Jav.: túllendülni* (ez a szar korrektor mindent átír)
2015. aug. 31. 23:38
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia,

Sajnálom ami veled történt. Azt gondolom, hogy a bizalomhoz idő kell. Ha látod, hogy fontos vagy annak, aki neked majd udvarol, akkor szerintem enyhülnek majd benned a görcsök, de a bizalmatlanság egyrészt természetes dolog, hiszen idő kell ezekhez, másrészt neked még inkább arra van szükséged, hogy átéld azt, hogy ne egy türelmetlen, erőszakos ember legyen melletted, hanem aki abszolút figyelembe tartja a hátteredet, és társként kezel.

Amíg csak "kapcsolatról" szól, addig az alapoknak nincs idő kialakulni. Van egy megismerési folyamat, ez nem egy hét alatt alakul ki, viszont sokkal tartósabb lehet, ha mindkét fél hasonlóan komolyan gondolja.

2015. szept. 1. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!