Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akarhatott engem ez a férfi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akarhatott engem ez a férfi? (lent)

Figyelt kérdés

Szóval mikor megismert (munkahelyen) elég sokat segített kérés nélkül, de nekem ez akkor tűnt fel mikor egyik napról a másikra már nem segített, kérésre meg pofákat vágott, flegma volt.

Akkor azt mondta (a hátam mögött de hangosan így hallottam) hogy "lemondok róla" csak feltételeztem, hogy rólam.

Szintén akkortájt a szemembe mondta hogy mindenkit elüldözök magamtól. (ez érdekes mert elég sok barátom van, ott is mindenkivel jóba vagyok, egyre inkább célzásnak vettem)

A hátam mögött is mondta rám hogy válogatok (a férfiakra értette) meg a szemembe is közölte. (ami mondjuk igaz de ő pont tetszett)

Az, hogy tetszik megtudta, de érdekes módon pont akkor egy barátnőmre kezdett hajtani, aki akkor elég rosszba volt a pasijával, és az én ez iránt a srác iránt érzett/kimutatott rajongásom miatt egyre inkább belement a játékba, gondolom versengeni akart velem vagy nem tudom. Mikor már komolyra fordult volna a dolog a csaj meghátrált. Akkor pont "talált" egy újabb nőt a környezetemben aki kezdeményezett nála, vele randizgatott, de hamar (1 hónap kb.) befuccsolt a dolog. Pedig ekkor hallottam hogy kijelentette hogy nem érdeklem. Már elfogadtam hogy nem lesz köztünk semmi, de simán észreveszem h végigbámul a pasi, napi szinten. Akkor mire jó ez az egész? Mármint más nőknek bókol előttem is (nem hiszem h féltékennyé akarna tenni). Én úgy érzem próbálkoztam, ő semmit nem közeledett úgy hogy tudta hogy tetszik, így már lezártam magamban a dolgot. De ennyire hülye nem lehetek, hogy úgy érzem hogy tetszek neki, hogy akart?! Pláne hogy folyton végignéz, a szemembe meg csak ritkán. Persze tudom hogy rá kéne mosolyognom de ha egyszer nem néz a szemembe, meg valahogy ezek után nem akarom képen vigyorogni, elég sajátos természete van.

2015. aug. 31. 20:26
 1/5 anonim ***** válasza:

valóban fura,mert akkor szoktunk ilyenek lenni egy darabig ha bepróbálkozunk,visszautasítás és utána.

de itt be sem próbálkozott.

vagy másik példa.

dugtam egy darabig az egyik munkatársnőm,úgy hogy gyakorlatilag ő csípett fel engem,én meg unalomból néha megdugtam.

erre egy év múlva rátört a lelkiismeret furdalás a férje miatt és "koptatott" engem amin röhögtem,de azóta levegőnek nézem és még ő van besértődve e miatt.

2015. aug. 31. 20:32
 2/5 Blade Bone ***** válasza:
Szerintem is be van sértődve, meg szerintem nem is ért téged, mert össze-vissza beszélsz. :) Szerelmes vagy talán?
2015. aug. 31. 20:51
 3/5 A kérdező kommentje:
kedvelem, de nem hiszem h lehet vki szerelmes amíg nem ismeri igazán a másikat, ill. nincs kapcsolat...
2015. aug. 31. 21:06
 4/5 Blade Bone ***** válasza:
Az már igaz. Próbáld meg elhívni valahová, és beszéljetek erről, hiszen neked is tetszik ő. :)
2015. aug. 31. 22:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Elég gyerekes dolog.

Szerintem úgy érzi, hogy ő nagyon odavolt érted, te meg leráztad.

A nyuszi a medve, meg a fűnyírós vicc.

2015. szept. 3. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!