Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem kellek a nőknek? Már el vette minden élet kedvem hogy béna vagyok az ismerkedésbe. Volt már valaki ilyen helyzetbe?
Küldesz képet? (én foglalt vagyok) viszont segítenék!
Esetleg szüleiddel élsz még? Majd elmagyarázom miért kérdezem.
Rendszeresen ilyen helyzetben vagyok :)
Kérdező, akkor sincs katasztrófa, ha nem kellesz a nőknek. Először is, találj csomó más hobbit, elfoglaltságot,olyasmit amiben valóban örömödet leled, és nem egy kínszenvedés, mint a csajozás. És persze profitálhatsz is belőle. Másodszor pedig ha van egy fölös órád, próbáld meg összeszámolni azt a rengeteg pénzt, időt, energiát, amit abba öltél bele hogy teljesen fölöslegesen nők után kujtorogtál, és vesd össze, mennyivel előrébb lennél, ha ezt a sok pénzt-időt-energiát olyanra fordítottad volna ami visszahozza az árát. Csak mert a csajozás SOHASEM fogja. Kábé mintha vennél ötszázmilliárd kaparós sorsjegyet, és az egyikkel megnyernéd a fődíjat, ami feleannyit se hoz vissza mint amennyibe került a sok kaparós sorsjegy. Tehát erősen deficites, ahogy a csajozás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!