Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depressziós vagyok. Így hogyan lehetne valakim?
Ne akarj depressziósan ismerkedni, mert így csak zűrösebbnél zűrösebb kapcsolatokat lehet "bevonzani".
Én két-három éve voltam a depresszióm mélypontján, kapcsolatokkal (is) próbáltam kezelni. Csak rontott a helyzeten, mert a saját problémáim mellett még másokét is magamra vettem, még jobban sérültem. Ennek következtében kerültem annyira mélyre, hogy már szinte csak vegetáltam!
Ekkor fordultam szakemberhez, kértem segítséget. A pszichoterápia segített rendbetenni, teljesen új alapokkal indulni, és utána lett olyan párkapcsolatom, amilyenre mindig is vágytam. De ehhez először SAJÁT MAGAMAT kellett rendbehozni! És nekem egyedül nem ment, pedig nem vagyok gyenge jellem, se ostoba, se tapasztalatlan... egyszerűen a saját tudatallatijához az ember nem fér hozzá, ezért jön jól a szakmai segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!