Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Depressziós vagyok. Így hogyan lehetne valakim?

Figyelt kérdés
Nincs kedvem semmihez és senkihez. Még itthon is alig szólok a családtagjaimhoz. Ha dolgozni jártam se mentem sehova azon kívül, csak haza. Most pedig hogy nincs munkám, már hetek óta ki se mozdultam itthonról. Annyit csalódtam már életem során emberekben, így a párkapcsolatok terén is. Én mindig őszinte vagyok, de úgy látszik ez nem ér semmit. Még igazi párkapcsolatom sem volt soha. L/23
2015. aug. 31. 08:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Menjünk valamerre ha gondolod;)
2015. aug. 31. 09:37
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha csak otthon maradsz a 4 fal között, akkor depressziós is maradsz. Ki akarsz lépni ebből az állapotból vagy nem? ha igen,akkor menj ki sétálj egyet, fagyizz, vagy akármi, menj a parkba, menj emberek közé.
2015. aug. 31. 11:06
 13/17 A kérdező kommentje:
Na de magamba?
2015. aug. 31. 11:29
 14/17 anonim ***** válasza:
Ahogy látom akad jelentkező, menj ismerkedj, ami ugye nem azt jelenti, hogy egyből kapcsolatot kell valakivel kezdened, viszont megismerhetsz érdekes embereket. Ha otthon ücsörögsz nem fog változni semmi, max egyre rosszabbul fogod magad érezni.
2015. aug. 31. 11:37
 15/17 anonim ***** válasza:
Először magadba, aztán megismerkedsz valakivel. Én is szoktam magamba sétálni, nincs abban semmi. Igaz mostanában egyre ritkábban.
2015. aug. 31. 11:38
 16/17 anonim ***** válasza:

Ne akarj depressziósan ismerkedni, mert így csak zűrösebbnél zűrösebb kapcsolatokat lehet "bevonzani".

Én két-három éve voltam a depresszióm mélypontján, kapcsolatokkal (is) próbáltam kezelni. Csak rontott a helyzeten, mert a saját problémáim mellett még másokét is magamra vettem, még jobban sérültem. Ennek következtében kerültem annyira mélyre, hogy már szinte csak vegetáltam!

Ekkor fordultam szakemberhez, kértem segítséget. A pszichoterápia segített rendbetenni, teljesen új alapokkal indulni, és utána lett olyan párkapcsolatom, amilyenre mindig is vágytam. De ehhez először SAJÁT MAGAMAT kellett rendbehozni! És nekem egyedül nem ment, pedig nem vagyok gyenge jellem, se ostoba, se tapasztalatlan... egyszerűen a saját tudatallatijához az ember nem fér hozzá, ezért jön jól a szakmai segítség.

2015. aug. 31. 14:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Sétáljunk, autózzunk el valamerre, közben beszélgetünk :)
2015. aug. 31. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!