Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen rosszindulatú az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen rosszindulatú az itteni férfiak egy (nagy) része? El akarják venni a nők kedvét a másik nemtől?

Figyelt kérdés
Ha egy nő leírja a problémáját, ne adj Isten elmondja milyen férfit szeretne maga mellé, nekitámadnak, hogy hazudik, olyan szavakat adnak a szájába és olyan tulajdonságokkal ruházzák fel, amikre még csak nem is utalt.
2015. aug. 30. 21:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Úgyis megtalálom az ilyen kérdéseket, és leírom a véleményem, ami az igazat tükrözi, azaz a nőknek csak a jóképű férfiak kellenek :)
2015. aug. 31. 08:24
 22/25 anonim ***** válasza:
53%
A rondaval unalmas a sex. A fullos no meg annyit tud nyujtani hogy szep ha kis szerencsem van akkor az agyban is eleg jo. 25/F vagyok kb mindenem megvan mar mire ember vagyhat meg sem kell no. Lattam asszonyokat lelepni a ferfi mellol a vagyonaval. Lattam noket egyik pillanatrol a masikra kisetalni a ferfi eletebol ez mind gyerekek es jo par ev utan. Hat koszonom ebbol nem kerek. Sok penzem van es ezt mind megtartom magamnak. :) ha meg sex kell azt ki tudom fizetni barmikor rohogve. Ugyhogy engem nem erdekel a masik nem csinaljanak amit akarnak.
2015. aug. 31. 11:50
 23/25 anonim ***** válasza:
51%
Utolsó le is írta a lényeget. Házasság, meg párkapcsolat, hogyne, hogy aztán meghülyüljön az asszony és vigyen mindent. Igaza van az utolsónak :)
2015. aug. 31. 11:54
 24/25 anonim ***** válasza:
31%

22-es

The boss of bosses!!!!!!!

2015. aug. 31. 12:34
 25/25 anonim ***** válasza:
69%

" aztán meghülyüljön az asszony" jóhogy meghülyül, ha félrekúr a férje :)

Annyira nem lehet hülye valaki, hogy komolyan elhiggye, hogy otthon minden tök normális (papus issza a kávét, mamus vakargatja a macska hasát - idilli béke) és egyszer csak idegrohamot kap az asszony a semmin, és a semmire fel neki ítélik a a férfi vagyonát :)))

Ugye nem?

A nőből tűzzel-vassal irtják a fiatalkori kicsapongást, mert ugye az ilyen nem lesz majd jó feleség, de a válási statisztikák azt mutatják, h inkább a férfiember vadászösztönét kéne alaposan lenyesni :)

Pont most volt az a botrány.. Tudjátok, a házasságtörős weboldal, egy hacker, és megszámlálhatatlan leleplezett férfi esete...

Önkritika 0.

2015. aug. 31. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!