Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy csendes, visszahúzódó vagyok az hátrányos tulajdonság?
Figyelt kérdés
Továbbá bajok vannak az emberekkel való ismerkedés terén is. 23l2015. aug. 30. 16:02
11/24 A kérdező kommentje:
Akkor meg mi a k******* anyádnak írsz ide?
2015. aug. 30. 18:15
12/24 anonim válasza:
Nem azzal van baj a leírtak alapján, hogy visszahúzódó vagy, hanem hogy flegma vagy (legutóbbi megszólalás) és magadat az atyaúristennek gondolod ("Ki írta hogy én összejönnék egy olyannal aki itt ír?").
13/24 A kérdező kommentje:
Ezt arra írtam hogy nem ismerkednék interneten. Ebben mi a baj? Amúgy meg ha normális válasz érkezik én is normálisan írok.
2015. aug. 30. 18:37
14/24 anonim válasza:
"Ezt arra írtam hogy nem ismerkednék interneten. Ebben mi a baj?"
Fordítsuk meg a kérdést. Mi a baj azzal, ha valaki neten ismerkedik?
15/24 anonim válasza:
Normálisan válaszolsz mi?
Ezt írtam privátban:
szerintem ha találsz olyat aki szintén ilyen azzal remekül ki fogsz jönni. de meg kell tanulnod néhány esetben majd nem visszahúzódónak lenned
16f
Ezt kaptam vissza:
Nem egy 16 éves tapasztalatlan ember tanácsait fogom megfogadni. Amúgy meg nem kötelező privátban beszélgetnem akárkivel is.
Mondhatom nagyon barátságos és hálás vagy.
16/24 A kérdező kommentje:
Hát nem hiába vagy 38%-os "nagyon hasznos" válaszokat adhatsz.
2015. aug. 30. 19:05
17/24 anonim válasza:
Azért is írok privátban, mert vannak, akiknek az a szokása, hogy választól függetlenül lepontoz. Innentől kezdve gondoltam, majd kommunikálok üzenetben, csak nem gondoltam, hogy egyből egy ilyen moslékba botlok bele.
18/24 anonim válasza:
Mindenesetre itt nagyon harcias , ideges típus vagy :)
De lehet h csak neten.
Amúgy igen, amúgy hátrány. Mert nem vagy megközelíthető és az ilyen emberek akaratukon kívül is elutasítóan néznek és viselkednek.
19/24 anonim válasza:
hát pedig a 38%-os nem mondott hülyeséget szerintem. én azt vettem észre általában, hogy a visszahúzódó emberek jobban megértik egymást, úgyhogy valószínűleg életed párja nem egy feltűnési viszketegséges srác lesz :D de persze kivétel az mindig van
20/24 anonim válasza:
Ez a kérdező csak egy frusztrált idegbeteg nő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!