Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy olyan pasinak csinos barátnője, aki nem ad a külsejére, mert a lelki dolgok többet jelentenek neki?
# 19
Nem, őszintén szólva nem ismerek olyan csinos nőt, akinek ne lenne fontos, hogy annyira azért rendben legyenek a párja fogai, hogy ne legyenek feketék.
Őszintén szólva én is úgy érzem, hogy trollkodsz, de ha esetleg mégsem, azon szerintem érdemes gondolkoznod, hogy ha neked, akinek elsősorban a lelki értékek fontosak, a külső kevésbé, nem lenne vonzó valaki elhanyagolt fogsorral, akkor miért pont egy olyan nő lenne ezzel másképp, aki csinos, és igényes a saját megjelenése szempontjából.
Másrészt az megfelelő szájhigiénia hiánya és a kezeletlen fogszuvasodás vagy egyéb fogászati problémák nem pusztán esztétikai kérdés, hanem annak a jele is, hogy valaki a saját egészségével nem törődik.
Ha nem kamu a kérdés (remélem az) és állítólag neked a lelki dolgok, a belső értékek többet jelentenek, akkor miért is akarsz CSINOS barátnőt? Mert szerinted csak a csinos lányoknak vannak belső értékeik? Elárulom, hogy nem, a kevésbé csinos lányok között is vannak ilyenek.
Mellesleg ilyen szinten igénytelen külsővel miért is várod el, hogy a barátnőd egy szép és ápolt, csinos nő legyen?? Azt várd el szerintem, amit te is tudsz nyújtani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!