Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes úgy találkozni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes úgy találkozni egy pasival, hogy nagyon nem jön be képről, de nagyon jó vele beszélgetni?

Figyelt kérdés
Interneten ismertem meg, küldött képet, hát nagyon nem az esetem, de nagyon jól elvagyunk, jól tudunk beszélgetni, élő talinál változhat ez?
2015. aug. 29. 23:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
11%

"Ő egy izmos szálkás pasi, valahogy nem az eseteim ilyen pasi..."

Na mennyé' any#dba!

2015. aug. 30. 00:12
 12/17 anonim ***** válasza:
Ismerd meg! Talalkozzatok. Ne szoritsd keretek koze magad! Csak erezd jol magad! Talalkozzatok surunk! Az ilyen kezdetekbol eszmenyi jo parkapcsolat szokott sziletni.
2015. aug. 30. 00:25
 13/17 anonim ***** válasza:

Én mackós pasasként miért nem fogok ki egy olyan nőcit, mint te? Hát most tisztára irigy vagyok! Én pont, hogy imádom a pici, törékeny nőket, olyan "de megvédeném" érzés.

24/F

2015. aug. 30. 00:57
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én találkoztam olyannal aki nagyon nem tetszett kép alapján. Mikor először megláttam nem is tudom meddig röhögtem rajta. Kábé Mr. Bean-hez hasonlítanám... hát na.:DD De belsőre meg annyira bejött hogy gondoltam miért is ne ismerhetném meg jobban... na ez volt 5 éve, azóta együtt is élünk már és minden tökéletes, már csúnyának sem látom egyáltalán, átlagos lett a szememben, a belső sokkal fontosabb és ott minden szép. :)
2015. aug. 30. 00:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Fénykép nagyon torzíthat, egy próbát megér élőben.
2015. aug. 30. 01:01
 16/17 anonim ***** válasza:
31%

"Macis" :D

Ma hajnalban is tanultam valamit 5 üveg sör után. Szóval az elhízott zsírpojáca pasikra a "maci" az eufemizmus.

Ez olyan, mint amikor a dagi nőre aszongyák, teltkarcsú?

2015. aug. 30. 03:35
 17/17 anonim ***** válasza:

Én fordított helyzetben voltam :D

a vékonyabb pasik jöttek be, mert én is hasonló kategória vagyok külsőleg, mint te kedves kérdező.

Ám levett a drágám a lábamról a 185 cm magasságával és 11o kilójával :) kb. 5 óra beszélgetés után :)

sose gondoltam volna :) de ez van :) imádommm!!!! (az én macimat) :)

37/N

2015. aug. 30. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!