Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok, akik 20 felettiek, és nem volt még kapcsolatuk, miben látjátok az okát? Hogyan próbáltok változtatni ezen?
Tudom, ez a szokásos önsajnáltatós sztori, de muszáj leírnom. Sajnos így vagyok vele. 22 éves vagyok, és nem volt még barátnőm.. hiába járok néha bulikba (habár utálom, főleg a szórakozóhelyeket), sosem tudok senkit felszedni. Nem azt mondom, hogy egy csomó lány van, akiknek bejövök, de eddig többen vtak, akik oda vtak értem. De sajnos, semelyik sem volt az esetem. Most valószínű, hogy azok a lányok, akik olvassák ezt, le fognak nézni, és gusztustalannak gondolnak, de nekem is szükségem van a szexre, az egyedüli hely ahonnan ezt megkaphatom, a fizetős lányok. Ha ez nem lenne, felrobbannék, így is alig bírom.
A fő problemám az, hogyha én próbálkoztam azoknál a lányoknál akik tettszettek, mindig sikerült vhogy elcsesznem, túlaggódnom, ilyenek. Most már tanultam a hibáimból, de sajnos szinte már minden lány foglalt, aki bejött, és megpróbálhattam volna. Annyira rossz, hogy mindig van vmi buktató, mert régen legalább megpróbálhattam. Most már azt sem.. de igazából már az önbizalmam is elfogyott, mert olyan lány eddig soha nem keresett, aki tényleg tetszett vna. Hiába szemeznek néhol gyönyörű lányok velem, ez az egyetlen, amit kapok tőlük. Néha már k3nyszernek is érzem hogy kell, mert a barátaimnak sorra sikerül, és persze, egyre jobban felejtenek el.
Akik hasonló helyzetben vannak hogy léptek ezen túl? Milyen módon próbálkoztok? Mivel bíztatjátok magatokat, mégha kilátastalan is az egész?
Utálom a szórakozóhelyeket, ha ki is megyek néha egy italra, akkor baráti társaságban töltöm az estét. Plusz, nehezen bízok meg emberekben, így nálam nagyon lassan megy az ismerkedés egyáltalán, nemhogy valami komolyabbá forduljon a dolog.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!