Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha két vagy több jócsaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha két vagy több jócsaj együtt iszogat a bárban vagy tánctéren táncolnak, azokhoz milyen szöveggel mennél oda és főleg UTÁNA mi lenne az első néhány téma amiről elkezdenél beszélgetni?

Figyelt kérdés
És jöttél már valaha ezzel a szöveggel össze valakivel?
2015. aug. 28. 10:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
És te ezzel a kinyújtott kezes "van-e kedved táncolni velem" szöveggel életedben hányszor jöttél össze akárkivel???
2015. aug. 28. 15:05
 12/13 anonim ***** válasza:
Valószínűleg soha, max. ha már előtte is vonzódott hozzá a csaj.
2015. aug. 28. 15:20
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell rögtön beszólni, srácok?

Egyrészt a "kinyújtom a kezemet" nem úgy értendő, hogy konkrétan kartávolságra megállok tőle, mint tornaórán...lehet félreérthetően fogalmaztam, akkor inkább úgy mondom, hogy "felajánlom" a karomat neki. Félig behajlítva, odahajolva hozzá (nem az arcába lihegve) - remélem így világos, ha már terminológián akartok vitatkozni :)

Másrészt valóban utolsó, olyannal táncoltam így, akinek eleve szimpatikus voltam, ennek a felmérésére szolgál a szemkontaktus. Ez miért gáz? Mi a szarért menjek oda olyanhoz, aki láthatóan direkt kerüli a tekintetem? :D

Harmadrészt pedig ha én táncolni akarok, akkor azért megyek oda, nem rögtön a kezét akarom megkérni - még csak nem is akarom rögtön megdugni. Táncolunk, utána ha még mindig kölcsönös a szimpátia, dumálunk, max elcsattan egy csók. Aztán később majd még találkozunk.

Lehet körülményes vagyok, és valóban nem megyek haza minden buliból lánnyal, de nem vagyok hajlandó másképp csinálni :)

Az lehet, hogy neked kérdező ez a módszer nem illik a személyiségedhez, de egy tanácsnak szerintem jó volt, talán egy-két "elemet" tudsz is hasznosítani - ezek után felesleges gúnyolódni.

2015. aug. 28. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!