Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti milyen szándékkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti milyen szándékkal indultok el egy buliba?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy a srácok általában úgy szoktak, hogy rúgjunk be és, hogy hátha dugunk vagy legalábbis összejövünk valami lánnyal. Itt igazából nem a berúgási szándék érdekelne, hanem a másik. Titeket is hajt ez a gondolat? Persze valamilyen szinten biztos, ha másképp nem úgy, hogy hátha felszedtek egy jó pasit. A dugás gondolata mennyire visz titeket egy buliba? (Persze nem úgy gondolom, hogy a buliban történjen meg a dolog.) 21/F
2015. aug. 28. 00:07
 1/10 anonim ***** válasza:
szórakozási szándékkal
2015. aug. 28. 00:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Ha csak szórakozási szándék volna kalandparkba mennének és este szépen aludnának.
2015. aug. 28. 00:26
 3/10 anonim ***** válasza:
inni ,beszélgetni ,ismerkedni ,szeretek csinosan felöltözni stb.sosem indulok/indultam olyan szándékkal hogy ma felszedek egy illetőt.
2015. aug. 28. 00:29
 4/10 anonim ***** válasza:

Inni, táncolni, jól érezni magam. Nem igazán ismerkednék buliban, nem sok értelme van hosszútávon.

20l

2015. aug. 28. 00:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Mindig ugy indulunk el az elettarsammal, hogy jot rohogunk az embereken es utana szexelunk! Valami jo kivagott ruhat vedzek fel, hogy kozben elokeszitsem a szexelest. Nem iszunk, mert akkor nem birjuk a szexet. N
2015. aug. 28. 00:51
 6/10 anonim ***** válasza:

Sorrend:

1. Zene (bulizzak egy nagyot)

2. Ismerkedés fiúkkal (csakis ismerkedés)

3. Drog (enyhe mennyiségben)

2015. aug. 28. 00:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Azért megyek, hogy igyak és jól érezzem magam a társasággal akivel vagyok. Van barátom, de ha nem lenne sem buliban akarnám magamat ittas idegen srácokkal felszedetni, ilyen célból egyáltalán nem járok / jártam soha bulizni.
2015. aug. 28. 01:06
 8/10 anonim ***** válasza:
csakis kerelni
2015. aug. 28. 01:11
 9/10 anonim ***** válasza:

Akkor kapaszkodj meg:

- olyan szándékkal megyek el, hogy jó zenéket hallhassak hangosan, társaságban, mert otthon a 10 éves gépem sajnos nem képes erre meg a szoba is kicsi... Most meglepődtél, mi? xD

2015. aug. 28. 01:23
 10/10 anonim ***** válasza:

Szórakozni, inni, táncolni, jól érezni magam azzal a társasággal, akikkel megyek. Pasizási cél előre megfontolt szándékkal nálam CSAK úgy van, hogy ő is abban a társaságban van, akikkel megyek. Tudom, hogy ott lesz (nem csak a helyen, hanem a mi asztalunknál / társaságunkban), ő is tudja, hogy létezek és valószínűnek tartom hogy azt is hogy ott leszek, és nagyon szeretném, ha lenne belőle valami, még akár óvatosan kezdeményezni is hajlandó vagyok, ha ő nem lép. Ez így létezik és nálam azért elég gyakori is volt.

Nem mondom, hogy nem ismerkedtem még meg srácokkal buliban, lett már olyannal kapcsolatom, akit már ismertem ugyan, de meg se fordult a fejemben, hogy legyen valami, aztán valami ilyesmi eseményen (inkább kocsmázás volt, mint buli, de részletkérdés) indult meg a dolog. Meg ismerkedtem már össze tök random pasikkal is buliban, akit nem ismertem előtte, de azokból nem igen lett soha semmi, ha volt is egyéjszakás jellegű dolog, őt már ismertem korábbról.

Biztos van, aki úgy megy, hogy na akkor végre dugjanak meg, de én azt megoldom ismerősökkel, mindig van olyan épp szabad pasi, aki bejön, és nem olyan nehéz meggyőzni őket, mivel pénisszel rendelkeznek... Arra nincs garancia, hogy a konkrét szex jobb lesz, csak azért mert ismerjük egymást, DE az én érzésem, hogy VÉÉÉGRE MEGKAPTAM sokkal jobb lesz, ha már hetek óta vágyom rá, mintha a jelenlegi felhozatalból választottam volna ki az elérhető legjobbat, aki csak úgy egy.. hát ok, jól néz ki meg minden, de azért ő, mert épp ő volt kéznél. Ebben nincs "trófea" érzés, mert nem értem el semmit. Az ismerős meggyőzése se nehezebb semmivel, de ott legalább van annyi kihívás, hogy egy konkrét pasit kell elcsábítani, és benne van a palkliban, hogy nem sikerül, de ha az ember lánya nem egy bányarém, akkor szinte lehetetlen egy nagyobb bulin NEM találni valakit, akivel lefeködhetnék... Plusz az a része is NAGYON sokat dob az érzésen, hogy már régebb óta vágytam rá, volt ideje az érzésnek kialakulni, és már az, amikor először megcsókol egyfajta lelki kielégülés vagy hogy mondjam... Nekem személy szerint nem a konkrét szex hiányzik, még normális kapcsolatban is hónapokig tart, mire végre lesz orgazmusom (ha 2-3x sikerült, utána már az esetek nagyrészében lesz), egyedül meg mindig van, ha akarom, szóval az jobb. Az az érzés hiányzik, hogy együtt legyek a pasival, érintsük meg egymást, izgasson fel, érezzem az illatát, vágyjunk egymásra, stb. És ahhoz, hogy ezt úgy igazán érezzem, kell az a kis idő, amíg csak akarom, hogy majd az enyém legyen.

2015. aug. 28. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!