Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk miért vagytok érthetetlenek? Bövebben lent!
Figyelt kérdés
Belekerültem egy fiúkból álló baráti társaságba, egyedüli lányként. Az egyik fiúnak tetszettem mikor megismerkedtünk, de én lepattintottam. Mikor meg rájöttem hogy nekem is tetszik ő, akkor már késő volt, legalábbis ezt hittem. Aztán egyszer hazasétáltunk együtt, már ott küldött félre érthető jeleket, de nem tanúsítottam nagy jelentőségét, mertő ő részeg volt, én meg józan. Még aznap este a neten, mondta hogy ő célozgatott arra hogy szexelnünk kellene, de én nem értettem, de megbeszéltük hogy majd egyszer ha úgy alakul. Ettől függetlenül jóba vagyunk, csak azóta kerül, miközben ő hozta fel a szexet.
20L 24F
2015. aug. 27. 14:46
1/10 anonim válasza:
Ha téged 1x pattintanak, te azzal szivesen tarsalogsz ?? Én utana le sem köpném...
2/10 anonim válasza:
Kérdező: Ha veled leakar valaki feküdni miért gondolod, hogy életre szóló kapcsolatot akar veled? Csak szexre kellenél vedd már észre! Részeg is volt atyám...hát nem ittasan születnek a nagy világot megváltó romantikus vallomások. Vagy neked az az udvarlás, hogy valaki azt mondja neked le kellene feküdnötök? :D
3/10 anonim válasza:
részeg volt, józanul nem akar szexet...
22F
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor ismerkedtünk meg, annak már fél éve. A beszélgetés meg 2 hete volt. És már azóta tudja hogy nekem is tetszik ő
2015. aug. 27. 14:50
5/10 A kérdező kommentje:
Nem is arra gondoltam hogy hatalmas szerelem lenne belöle. Egyikönk se azt keresi, csak azt nem értem hogy akkor miért kerül, mikor ő hozta fel, ő mondta hogy majd bepótoljuk
2015. aug. 27. 14:51
6/10 anonim válasza:
Azért kerül, mert elmúlt az alkohol hatása a szervezetéből.
7/10 anonim válasza:
mert józanul fél tőled, vagy meggondolta magát, vagy lehet azt hiszi, hogy te nem akarok már józanul és akkor a pia beszélt belőled...
8/10 anonim válasza:
Imbolygó a női lélek, maga sem tudja mit akar.
9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :)
2015. aug. 27. 19:55
10/10 gnoomage válasza:
Várj..... szóval azért érthetetlen a srác mert részegen dugni akar, ami azért jó pár srácról elmondható és érthető. De te tökéletesen megérthető vagy úgy, hogy mikor pattintod, mikor nem? Akkor most ki az érthetetlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!