Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hogyan csábítjátok el a kiszemelt pasit?
Nos, én egy olyan fajta lány vagyok, aki kerek-perec megmondja, mit akar.
Jelenlegi párommal az ismerkedés kicsit becsiccsentve történt, és én konkrétan megkérdeztem tőle, miért ilyen szexi, nem akarom, hogy ilyen szexi legyen. Gondolván arra, hogy nekem amúgy pasim volt akkoriban, és ennek ellenére mégis iszonyatosan vonzott. Oké, néhány vodka után ez könnyen megy, de enélkül sem játszadoztam vagy trükköztem soha. Ha kellett valaki, megmondtam. Általában attól, hogy ilyen szókimondó vagyok, már hanyatt dobják magukat :D És ehhez még csak nagyon trükközni se kell. Mondjuk, én nem is vagyok nagyon az a misztikus, megközelíthetetlen nőtípus, akikről verseket írnak. De gondolom, akinek olyan kell, az nem velem kezd.
Nekem az olyanok jönnek be mindig,akik a belső értékeket is értékelik, és bár ha az ő társaságukba megyek, (aki tetszik) mindig igyekszem csinosnak lenni (nem rakom ki magam amúgy, ha ez is kérdés) de mindig nagyon ápolt, nagyon nőies cuccok, smink,haj) és bevetem az intelligenciám, a kedvességem, és főleg a mosolyom. Bár én nekem sosem idegenek tetszenek meg, hanem a társaság, munkahely, csoport olyan tagja, akivel azért vagyok egy beszélő kapcsolatban. És akkor jön a mosoly, a kedvesség, a nagy boci szemű nézés, húzom poénnal, ha nagyon okos, akkor villogok egy kis iq-val, ha látom, hogy ez neki bejön pl. és eddig még bejött:-)
de mondom ez nem disco, meg nem szex a cél, hanem tartalmas, hosszú távú kapcsolat.
7- látod, erről beszéltem. Van, akinek nem jön be a nyílt és őszinte hozzáállás. Ennek ellenére sokaknak tetszik. Kérdező, az a lényeg, hogy saját magad legyél, most mi mondhatunk neked akármit. De az az igazság, hogy ha kicsit is tetszel a pasinak, akkor az, hogy érzékeli a vonzalmad, már egy nagy plusz, és innentől kezdve, ha nem utasít vissza, akkor már el is csábítottad. Max gyorsíthatod a folyamatot (mint én, randira hívásokkal meg egyértelmű kijelentésekkel), vagy ülsz a hátsódon, mosolyogsz, és megvárod, amíg összeszedi a bátorságát, hogy ő lépjen.
Ha szexre hívod (én párkapcsolatokra értettem a kérdésed), akkor nem tudom, hogyan érdemes elcsábítani. Én csak párkapcsolaton belül csináltam olyat, akkor a nekivetkőzéstől kezdve a direkt letámadásig, minden bevált.
3-as voltam.
Könyveket is írtak róla.
Csillogó szemekkel csodálva nézni rá, hogy milyen okos, és nélkülözhetetlen ember. Akit mások nem méltányolnak. Aki nélkül az élet nem ér semmit.
A hiúságra kell építeni, az mindig nyerő.
A férfiak ostobák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!