Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utcai ismerkedes. Milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés

Mostmar kezd zavarni az egyedullet es elhataroztam hogy aki megtetszik ahhoz oda fogok menni akar az utcan is. Viszont abszolut nincs otletem hogy ezt hogy lehetne hatasosan megtenni?

Mindennemu tapasztalatra, tanacsra , beszamolora kivancsi lennek mind fiuk mind lanyok reszerol.

21/F

2015. aug. 24. 18:55
 1/9 anonim ***** válasza:
ink.parkban ismerkedj, mesélj valami szép dologról
2015. aug. 24. 19:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem vissza se köszönnek, mert ronda vagyok.
2015. aug. 24. 19:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Én meg hiába köszönök egy pár fiúnak , ha köszön is még sem tesz semmit csak mosolyog , pedig se csúnya se szép nem vagyok L
2015. aug. 24. 19:40
 4/9 anonim ***** válasza:
#3 Ha ismeretlenül ráköszönünk valakire, általában nem tőle várjuk, hogy mondjon valamit, hanem ő várja, hogy mit akarunk neki mondani. Azt hittem, ez alap mindenkinél :)
2015. aug. 24. 20:17
 5/9 anonim ***** válasza:
#3 naponta 15en rám köszönnek. Nem állhatok le mindegyikkel beszélgetni fél órát.
2015. aug. 24. 20:51
 6/9 anonim ***** válasza:
PUA
2015. aug. 24. 21:18
 7/9 anonim ***** válasza:

#5 vagyok

*

de ha 1-2 köszönés után mondana egy "bocs, tudnál segíteni abban, hogy ...." akkor biztos segítenék, és nem küldeném el a halál ... ra.

2015. aug. 24. 21:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nos, utcára alapból nem ismerkedni jár az ember, szóval nézd meg a nőt először. Nézd meg alaposan.

Ha siet valahova, akkor ne.

Ha látod az arcán, hogy szétbssza az ideg, akkor se.

Ne kövesd a nőt, mert elég ijesztő lehet.

Ha látod, hogy mosolyog és nyomkodja a telefonját, akkor a barátjával beszél.

Ha látsz egy csinos nőt a parkban egyedül ücsörögni, akkor a barátjára vár.

Viszont:

Ha látod, hogy szépen lassan sétálgat, nem siet, akkor lehet.

Ha a barátnőjével beszélget, akkor valószínűleg nem a barátjára vár, így az is lehet egy esély.

Ha van szemkontakt, mosolyog, akkor azonnal.

Lehet nem is utcán kellene, hanem mondjuk buszon szemezni és mikor leszáll odamenni hozzá, vagy bevásárlóközpontban, buszmegállóban.

Ez csak az én véleményem. Magamból indulok ki, nem szoktam minden nőt megnézni az utcán, sőt, néha átnézek rajtuk, de ha az egyik megszólítana, nem küldeném él, még akkor se, ha sietek. Szóval egyénfüggő.

Sok sikert :)

30F

2015. aug. 24. 21:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Na most ez a 8-as nagyon jól megírta... :) Főleg, hogyha tarjuk a szemkontaktust és mosolygunk, akkor rögtön... :)
2015. aug. 25. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!