Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a kategóriában miért csak kevés normális válaszadó van?
Figyelt kérdés
2015. aug. 24. 13:46
11/19 anonim válasza:
Mert aki tényleg segíteni próbál, annak egy idő után már nincs kedve ide írni, mert csak lepontozást kap, ellenérveket nem (vagy ha igen, legtöbbször azok is kritikán aluliak).
12/19 anonim válasza:
nem a normális válaszadó a kevés hanem sok a troll...
13/19 anonim válasza:
Mert mar maga a kategoria igazi "trollmagnes"
Masreszt hiaba lett szetvalasztva, de idejarnak a 15 evesek is.
14/19 anonim válasza:
Én igyekszek normális, a tapasztalataimból meritett válaszokat adni, csak sokszor ez másoknak nem tetszik. Hogy itt mi a normális válasz, sokszor nem tudom. Az amelyikben egyetértenek a legtöbb felhasználó véleményével, vagy az ami valóban hasznos és tapasztalaton alapul?
15/19 anonim válasza:
A normális válasz itt általában az, amelyik simogatja a kérdező fejét, hogy "véletlenül sem veled van a gond, hanem a külvilág és a többi ember a hülye, ezért ne is akarj megváltozni, inkább duzzogj és írd ki ugyanazt a kérdést még 200x"
16/19 anonim válasza:
Van épp elég normális válaszadó. Azok szerint persze hogy nincs, akik a saját foteligazukat akarják visszahallani mindenkitől, és vérig vannak sértve ha valaki nem asszisztál a baromságaikhoz. Érvelni meg nem tudnak, csak lepontozni, köpkölődni meg ténytagadni.
17/19 aladar12 válasza:
mert kevés a normális kérdés.
18/19 anonim válasza:
Na, pont erről beszéltem, már le is pontoztak...
19/19 anonim válasza:
Na és, engem is :D nem mintha nemvolna rendszeres :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!