Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, hogy olyannal kezdeni, akinek van valakije, még? Rossz kapcsolat, hozzátok húz. Nem elcsábítás tehát. Vélemények?

Figyelt kérdés
2015. aug. 23. 10:07
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem élnek együtt. Nálunk nincs c!gányélet. Élettársi kapcsolat meg hasonló hülyeségek. Az, hogy milyen kapcsolatban állunk összetett. A lelkiszennyes messze nem fedi.
2015. aug. 23. 10:48
 12/19 anonim ***** válasza:
61%
Ha defekt van náluk akkor hajrá ember.Én nem gondolkoznék a helyedben.Megpróbálnám.
2015. aug. 23. 10:51
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha ennyire "tudod" a választ, akkor miért fárasztasz minket a kérdéssel? Erre csak annyit írnék, h jólvan csinálj amit akarsz! A köv kérdés ez legyen!: "Miért panaszkodott nekem a lány ha tőlem nem akar semmit? brühühü"
2015. aug. 23. 10:55
 14/19 anonim ***** válasza:
61%
Olvasva a válaszok zömét, itt csupa erénycsősz van. Nos az én véleményem az, ha komolyan gondolod, beszéljétek meg őszintén mit éreztek egymás iránt, akkor nincs félreértés, felesleges reménykedés, a többi kialakul. Van olyan kapcsolat ami helyrehozható, és érdemes érte küzdeni, de van amikor ez nem lehetséges, még ennél hosszabb kapcsolat esetében sem.
2015. aug. 23. 11:03
 15/19 A kérdező kommentje:
#14 Egyetértek. Természetesen szeretné ő is beszélni erről. Eddig és ezután sem fog történni semmi, míg kapcsolata van, de tisztázni fogjuk. Eddig is rajtam múlott, hogy semmi sem történt, de amit nem lehet, azt nem lehet.
2015. aug. 23. 11:08
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de az én véleményem az, h a leggusztustalanabb dolog ha egy 3. fél belefúrkálódik egy kapcsoaltba annak ellenére, h az jó vagy rossz kapcsolat... Amíg együtt vannak, addig hagyd békén őket. Ha annyira sz*r kapcsolat lenne akkor az a fél aki nem érzi jól magát kilépne. De amíg nem szakít, addig szerintem hülyeség beleavatkoznod. Kérdezem én: Ha olyan ratyi a kapcsolat, akkor miért nem szakítottak még? 1: Mert valószínű míg bizakodnak abban, h megoldódik 2: Ha biztos pontot keres a csaj/pasi, h a szakítás után lehet kihez menni, akkor gondolkodoznom sem kellene rajta, automatikusan nem jönnék vele össze ha csak egy menekülőpontként tekint rám és nem a szerelemt látja bennem...
2015. aug. 23. 11:23
 17/19 anonim ***** válasza:
Voltam már hasonló helyzetben. Találkoztam egy férfivel, egyértelmű volt a kölcsönös szimpátia, de ő párkapcsolatban élt. Amikor nyitott volna felém, megmondtam neki kerek-perec, hogy amíg barátnője van, addig maximum barátság lehet köztünk. Egy hét múlva szakított a párjával, pedig nem nyaggattam, nem erősködtem, hagyni akartam hogy maguktól tegyenek pontot a végére. Pár nap múlva visszament hozzá, és még le voltam sajnálva, úgy bánt velem mint valami kis szerencsétlen hülyével, holott nekem olyan sokat ez a dolog nem jelentett még. Azóta én is úgy gondolom, hogy olyan emberrel nem szabad ismerkedni akiben annyi sincs, hogy ne akarjon minden áron a biztos pontra alapozni. Kb. ok nélkül nézett le, el is mondta minden közös ismerősünknek, hogy mekkora szerelmi csalódást okozott nekem, ők meg mennyire boldogok lesznek mostantól, mert mindent megbeszéltek végre. Az egész történet nevetséges és szánalmas... Ne keveredj hasonlóba, akármi lesz a vége, nem jössz ki belőle jól.
2015. aug. 23. 11:45
 18/19 anonim ***** válasza:
16-ossal értek egyet. A kérdező logikája pedig hibás. Kapcsolatban van ergo elcsábítás. Az más kérdés, hogy ilyenkor a kapcsolatban lévő fél a fő hunyó, az ő dolga hűségesnek lenni, de szerintem akkor se tiszta dolog foglalt emberrel kezdeni.
2015. aug. 23. 11:47
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Az, aki egy 3. Félnek panaszkodik a párkapcsolati problémáiról azzal a szándékkal, hogy összejöjjön, lefeküdjön vagy bármiféle kapcsolatot alakítson ki a 3. féllel, az számomra egy nagy 0.

Legyen annyi gerinc benne, hogy vagy rendezi otthon a kapcsolatát, vagy szakít, és utána ugrik rá a következő lányra.

És ne legyenek illúzióid, veled is pont így fogja rendezni a párkapcsolati problémákat, mint a mostani nőjével, vagyis félrekacsingat.

2015. aug. 23. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!