Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor önbizalomhiány vagy túl sok önbizalom?
Nem általánosítok, ne értsétek félre.
Szóval barátnőm van egy jó ideje, nem hagynám el, jól mennek a dolgok(nagyon).
Legjobb barátom, akit 15 éve ismerek.(nagyobb termetű, 180 magas 107kg) Engem nem zavar a termete akkor is a legjobb barátom és nem úgy a legjobb barátom hogy ő követ mindenhová, kiállok mellette.
Szóval udvarol egy tényleg kövér csajnak(talán 120kg is megvan nem tudom, de nagy), és a csaj lekoptatja, mert ő kövér és ciki és én jobban bejövök neki, szóval elmondja nekem. Mikor a plázába összefutottunk hárman rákiabáltam hogy "te sem vagy szebb te kövér anyadisznó". Lehet szidni engem emiatt, de nem szeretem ha ennyire megalázzák a legjobb barátom. De amúgy a barátom van annyira jó pasi, hogy nála 1000x jobbat talál. [link]
NAgyjából hasonlóan néz ki, de arcra sokkal férfiasabb szerintem nem néz ki rosszul férfi szemmel.
Csaj meg: [link] ehhez hasonló.
Tudom tahóság volt részemről rákiabálni azt, de ne ez legyen a válaszokban benne.
Kérdés lényege: Sokat hallom és olvasom, hogy sírnak mert nincs pasi/csaj. De könyörgöm, ha minden 200kg-os pasi csak a 50 kg-os csajokat meg fordítva nézi, akkor jó hogy nincs. Ez a kemény igazság.
Nincs semmi bajom a kövérekkel, de mért rakják túl magasra a lécet?
Meg a fordított tükör.
100+ kg-os nézi a tükörben milyen szexi.
40- kg-os nézi a tükörben milyen duci.
A pasi akit linkeltél, az van vagy 170/190 kg
A csaj meg minimum 160 kg
Láttál te már egyáltalán 180 magas 107 kg-s pasit?
Egy 107 kg-s pasi ilyen magassággal egy kis pocakja van, teljesen normál lábbal.
Hát nem akarlak kiábrándítani a "barátodból", de ha úgy néz ki, mint a képen a pasi, akkor sok női hódolóra ne számítson...
Mind szörnyen szerencsétlen lelkisérültek vagytok.
Az én pasi 185 centi és 110 kiló, de rohadtul nem így néz ki, vékony, izmos lábai vannak, izmos karja és egy némi pocakja, amire ráhajthatom a fejem. :) De nem ilyen zsírbödön, mint a linkelt fotók. Én meg 50 kilós nő vagyok, és rohadtul nem személymérleggel mentem randira, hogy az alapján válasszak. Szóval el vagytok ti mind tájolva rendesen.
A kövér csajok önbizalma mostanság nagyon fel lett pumpálva a "real women have curves" kampánnyal, ami lényegében annyit jelent, hogy elhitették a dagadt nőkkel, hogy ők igenis szépek és nincs mit szégyellniük magukon. Az egész dolog arra ment ki eredetileg, hogy a teltebb nőket is ösztökéljék a vásárlásra, ezt azonban egy halom koca úgy értelmezte, hogy "mi így vagyunk gyönyörűek, aki nem fogad el minket, annak fingja sincs a szépségről" és ezáltal egy hamis önbizalom alakult ki bennük, az önbizalom növekedést pedig követte az igények növekedése, ugyanis a magukat gyönyörűnek gondoló sertések azt hitték, hogy ők megérdemlik a kockahasú Don Juanokat. Erre az egészre még rátett egy lapáttal a feminácizmus, ami még pluszba elhitette velük, hogy a férfiak kedvéért nem kell megváltozniuk, sőt ellenkezőleg, a férfiaknak kell megváltozniuk értük.
A haverod azért szív most, mert a szerencsétlenje megtalált egy olyan csajt, aki tényleg bekajálta (a szó minden értelmében) azt a maszlagot, hogy ő valóban egy szépség és, mint ilyen, neki kijár a tip-top férfi, szóval logikus, hogy nem éri be egy hozzá hasonlóval. Ezzel nem a kövér férfiakat akarom arra ösztönözni, hogy maradjanak dagadtak, csupán arra próbálok rámutatni, hogy az utóbbi időben nagyon eltorzították a nők önképét és személyiségét, ha a férfiakkal történt volna ez, akkor ugyan úgy agitálnék az ellen, hogy egy 200 kilós férfi csakis nála másfél mázsával könnyebb nőkkel hajlandó kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!