Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hobbim : gyakori kérdések. Ezt szoktam válaszolni, ha valaki megkérdezi . (? )
Figyelt kérdés
Dolgozok,néhány óra szabadidőm van lefekvés előtt amit neten töltök el,és általában ide jövök fel,mellette megnézem az aktuális híreket,meg 1-2 dolgot,majd alvás.De ezzel kapcsolatban csak negatívan vélekednek,még ismerősök is,ha meghallják hogy netes fórumon lébecolok,és megmondom melyiken.Ez most ennyire negatív,mi ebben a furcsa vagy rossz ?2015. aug. 22. 23:01
1/7 anonim válasza:
Jokerdes, en is melo utan, felnezek netre esetleg WOW, meg GYK. Ennek ellenere van eletem :D
Egyebkent a GYK szerintem a magyar 4chan :D
2/7 anonim válasza:
Mi ebben a furcsa? Valamilyen szinten segítesz az embereknek a válaszaiddal nem? Akkor meg? Jobb, mintha kocsmáznál? Nem. :D Én versenyszimulátorozok néha gépen, meg írok ezt-azt, videót vágok, gyikezek, olvasok, filmezek, bringázok stb. Ezek sem olyan nagy szám hobbik. De kinek mi köze hozzá, ha ez érdekel?
3/7 anonim válasza:
Az emberek hülyék. Megoldás: le kell szarni a véleményük.
4/7 Blade Bone válasza:
Így van, legalább itt segíthetsz másoknak, mégha nem is szó szerint, de egy-két baráti szó, vagy épp egy jó tanács, van akiknek nagyon sokat számít, és ezt így látni viszont nagyon jó érzés. :) Én is mikor nincs más dolgom, vagy épp kicsit unatkozom, ide jövök fel, de mondjuk én nem szoktam ezt hangoztatni a közéletben.
6/7 anonim válasza:
nekem az internet a hobbim xD úgy önmagában...internet..jee
7/7 anonim válasza:
Azért mert sok emberben az marad meg a fórumról, hogy sok az idióta kérdés és még több az idióta válasz. Tény, ilyen mindig is volt és mindig is lesz, de én szeretem ezt a fórumot, mert vannak tényleg értékes válaszok, amelyeket be kellene keretezni és kirakni a falra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!