Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások is ilyenek csajozás terén?
Én is vagyok így néha, de sokszor inkább az van, hogy ismerkedéskor a lányon se látok igazán érdeklődést. Aztán megunom én is a dolgot. Így meg aztán semmiből nincs semmi.
De sok lánnyal vagyok én is úgy, hogy csak a szemem kívánja. :D
Nem értek hozzá és csak egyszer voltam én is 20 éves, de sztem nem normális.
A hormonjaim miatt már 13 éves koromtól szét akartam kapni a lányokat, mint foxi a lábtörlőt és ha sikerült egyszer, nem csökkent a kedvem a másodikhoz sem.
Ha hormonális problémáid vannak, és miért ne lehetnének, akkor azt vizsgáltasd ki.
A tesztoszteront, ösztrogént és a pajzsmirigyhormont mindenképp nézesd meg.
Amúgy ha nem vered rendszeresen illetve potencia-problémáid vannak, azok komolyabb bajra is utalhatnak.
Persze az is lehet, hogy csak ilyen típus vagy, esetleg ez egy sajátossága az aktuális korszakodnak.
Nekem ilyen ugyan nem volt, de ismertem valakit, aki hasonló dolgokat csinált. 13 évesen a csók után unta meg a lányokat, 14 éves korától az első szex után.
Most olyan 30 körüli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!