Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ha autista vagyok, és nehéz emberi kapcsolatokat kialakítanom, akkor még is hogyan lehetne valakim? L/23
Figyelt kérdés
Enyhébb fajtájában az Aspergerben szenvedek. Mindig is probléma volt az hogy emberekkel kapcsolatot kialakítsak. Szeretnék olyan életet élni, mint a normális emberek, de nem megy. Sosem voltak barátaim, és igazi párkapcsolataim sem, csak randiztam egy párszor és ennyi. Sokszor nagyon érzékenyen érintenek dolgok. Csendes, visszahúzódó vagyok.2015. aug. 20. 12:18
21/26 A kérdező kommentje:
Jó, de nem itt. Én csak tanácsokat szeretnék kapni ezen az oldalon. Amúgy nem vagyok aszex.
2015. aug. 20. 13:10
22/26 anonim válasza:
Tessék.... Megmondta a tutit. Egy szóval sem írta, hogy itt....
23/26 anonim válasza:
Valamilyen szinten mindenki autista a tarsadalomban. Amit tudsz tenni, hogy hasonlo korokbe jarsz el, ahol hasonlo emberek vannak. Ott talan fesztelenul erezheted magad. Vagy ertelmes embert ismersz meg valahol, akinek tudsz beszelni arrol, hogy neked nem olyan egyszeru a megnyilas.
24/26 anonim válasza:
Autisták nem szoktak netes fórumokra írkálni.
25/26 anonim válasza:
En is Aspergeres vagyok! Meg a boltban is nehez kerni az eladotol nemtudom egyszeruen nem tudok kommunikalni nem azert mert gyps vagyok hanem azert mert egyszeruen kellemetlenul erzem magam. 25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!