Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy ha autista vagyok, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ha autista vagyok, és nehéz emberi kapcsolatokat kialakítanom, akkor még is hogyan lehetne valakim? L/23

Figyelt kérdés
Enyhébb fajtájában az Aspergerben szenvedek. Mindig is probléma volt az hogy emberekkel kapcsolatot kialakítsak. Szeretnék olyan életet élni, mint a normális emberek, de nem megy. Sosem voltak barátaim, és igazi párkapcsolataim sem, csak randiztam egy párszor és ennyi. Sokszor nagyon érzékenyen érintenek dolgok. Csendes, visszahúzódó vagyok.
2015. aug. 20. 12:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Már hiányoztál, aspergeres lány.

Hogyan lehetne valakid? Ismerkedj a neten.

2015. aug. 20. 12:42
 12/26 anonim ***** válasza:
Muszáj lesz pedig nyitnod... nem olyan nehéz az! Csak kezdj el beszélgetni minden féléről az illetővel! Csak elkezdeni nehéz! Aztán ha már egy idő után nem idegen, nem is lesz ez gond!
2015. aug. 20. 12:46
 13/26 A kérdező kommentje:
Az internetes ismerkedés se jött be.
2015. aug. 20. 12:46
 14/26 anonim ***** válasza:
facebook az segít
2015. aug. 20. 12:49
 15/26 anonim ***** válasza:
13: Miért nem?
2015. aug. 20. 12:52
 16/26 anonim ***** válasza:

Ha felteszek tíz kérdést privátban válaszolsz rájuk?

Szeretnék többet megtudni rólad és a betegségedről.

Egyszerűbb tőled megtudni mint utánaolvasni.

2015. aug. 20. 13:00
 17/26 A kérdező kommentje:
Tehetsz fel kérdéseket.
2015. aug. 20. 13:01
 18/26 anonim ***** válasza:
érdekel téged egyáltalán a nemi kapcsolat? ha nem aszex vagy
2015. aug. 20. 13:03
 19/26 anonim ***** válasza:
Szegény lányt egyesek jól "betámadták". Szerintem ezen az oldalon ne tegyél ki ilyen jellegű kérdéseket, mert egyből ismerkedni (sokszor burkoltan) akarnak veled...
2015. aug. 20. 13:08
 20/26 anonim ***** válasza:
Ő akar ismerkedni,erről szól a kérdése.
2015. aug. 20. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!