Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten ismerkedés?
A nőismerősöd nyilván elfogult veled kapcsolatban.
Linkeld az adatlapod, majd én megmondom, van-e valami gond vele. Legalábbis a szemszögemből.
Én nem társkeresőzöm, ezért a dolog ezen részéről nem is tudok nyilatkozni.
Chat-re szoktam feljárni néha beszélgetni/ismerkedni...Több kevesebb sikerrel! Szerintem egyik fél számára sem könnyű megtalálni azt a személyt, aki számára az ideális.
Én mindenkivel szóba szoktam állni, az már más kérdés, hogy sok helyen elakad a kommunikáció!
Sziasztok! Én interneten ismertem meg az első páromat, aki már az első randi alkalmával megerőszakolt. Mindenkinek csak ajánlani tudom az internetet! :)
19/L
Én évekig társkeresőztem, a férjemet is így ismertem meg. És nem erőszakolt meg senki. De persze vannak alapszabályok, pl. az adott randihelyen találkozzatok, te menj oda magad, ne ülj be a kocsijába első alkalommal, ne mondd meg neki hol dolgozol, hol laksz, ilyenek. De egyébként én nem találkoztam a klasszikus filmbeli őrült szatírral. A legnegatívabb élményem az volt, hogy ronda volt a srác, mint a bűn.
Hogy a kérdésre is válaszoljak. Csak a képen múlik minden. Ha ronda vagy rajta, bármit írhatsz.
Én is társkeresőztem egy ideig, az első randikra mindig vittem magammal egy bicskát és egy csomag óvszert, ki tudja, kivel találja szembe magát az ember :)
26/f
Igaz nekem eddig 3 barátnőm volt, de mindegyiket netes társkeresőn ismertem meg.
Az első kettő kb 2-2 évig tartott, a harmadik jelenleg is tart, már 6 éve :)
Szóval nekem bejött a netes ismerkedés :)
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!