Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha úgymond tartok a lányoktól, mert csúnya vagyok?
Egyáltalán nem biztos. Amikor én sovány voltam, akármelyik orvos meglátott, kérdezte milyen betegség miatt fogytam le, és elküldtek kórházba kivizsgálásra.
Pedig nem voltam beteg, csak annyi volt a gond, hogy alig ettem és keveset mozogtam, így elsorvadtak az izmaim.
Suliban elvoltam pár szendvicsről vagy péksüteményről reggel 7től délután 3ig, otthon nem reggeliztam, ha hazaértem se ettem semmit, csak tanultam vagy gépeztem. Nem sportoltam semmit.
Ajánlom, hogy legyen meg a napi 3 fő étkezés reggel, délben és este.
Reggelire mehet tojás joghurttal és zabpehellyel, ezek mind olcsók. 3-4 tojás bőven elég, főzd meg őket vagy rántottát csinálj. Zabpehelyből is csak egy kis müzlis tálnyi kell. Egy ilyen reggeli olyan 300 Ft-ból meg van.
Ebédre lehetőleg csirkehúst egyél rizzsel vagy tört krumplival, de a hal is nagyon jó. Rizsből vagy krumpliból nem kell sok, csak pár kanálnyi. Csirkéből vagy halból mehet 2 normál szelet. Ha nem tudsz főzni, a konzerves hal se rossz megoldás, ami 2-300 Ft.
Estére a legjobb szerintem a sovány túró joghurttal leöntve, esetleg kevés rizst rászórni. Túró legyen 100-200 g, tehát a fél kilós zacskó harmada.
És fontos, hogy egyél minden nap zöldséget, gyümölcsöt. Mondjuk reggeli és ebéd, majd ebéd és vacsora között. Ha van pénzed, fehérjeport is vehetsz, amit minden nap ihatsz.
Ha ezeket betartod, nem tudom elképzelni, hogy ne híznál.
Ez nem kívánságműsor :) A jó kinézetért szenvedni kell. Én sem vagyok mindig éhes, de eszek, hogy tartsam a súlyomat. Edzeni sem feltétlen jó kedvéből szokott az ember.
Csak este enni nem jó, ha csak nem vámpír vagy. Napközben a nagyobb az energiaigénye a testednek. Alváshoz nem kell sok:)
Teljesen normális, Kérdező. Eddig számolatlan mennyiségű bunkó elutasítástól sikerült megkímélned magad így, csak hogy tudd, mekkora szerencséd van. Ahogy írták előttem, az ismerkedés sokszor csak egy jó apropó a nőknek hogy beléd rúgjanak.
Hacsak nem vagy piszkosul gazdag, nincs értelme próbálkozni, le leszel pattintva minden alkalommal. Bármilyen fogadást állok.
14:37, akkor van jobb ötleted? Nosza, halljuk, mert eddig csak jó nagyokat trollkodtál, persze szigorúan csak az egészséged megóvása érdekében. Ha meg nincs jobb ötleted, akkor STFU.
Enyhén eltulzód a dolgokat
pl.nekem olyan idétlen fejem van mint a kedvenc színészemnek :Cam Gigandet-nek és mégis tolonganak rá a nők,hiába sportol a feje érdekes:)
A #26 válaszadó válasza a jó. A párkapcsolatok nem érnek annyit, amennyit bajlódni kell velük, magaddal teszel jót, ha megspórolod ezt a rengeteg szarakodást, és olyasmire fordítod inkább az idődet és az energiádat, ami vissza is hozza azt!
Nézd meg, mennyi szar kapcsolat és válás van mostanság, ráadásul egyre több lesz belőlük. Ha belefogsz egy párkapcsolatba, nagy valószínűséggel hozzáteszel majd ehhez a statisztikához. A számok ugyanis nem hazudnak.
Szóval igen: ha különösen jóképű vagy gazdag vagy, akkor lehet esélyed. Ha nem, akkor meg pont hiába erőlködsz.
A #24 válaszadó meg helyből kapta a mínuszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!