Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen feltételek mellett amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen feltételek mellett amit a férfiak tudnak kínálni nem is vágyom kapcsolatra. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mindig is szerettem volna ha egy férfi azért szeret meg aki vagyok, és nem azért mert csak azt látja bennem milyen jó lenne megfektetni. Azt tapasztalom akiket élőben ismerkedtem meg, azért nem egyből már az első randin a szexet beszélték, de akikkel a neten azok meg igen. Igaz még 23 évesen szűz vagyok, de igenis vágyok rá, hogy valakivel szerelemből feküdjek le, és az is fontos hogy ő is viszont szeressen. Mindig is féltem attól hogy ha egy fiúval lefekszek azután egyből ott hagy. Ugyanis a fiúk is tudnak szépeket mondani hogy egy lányt az ágyukba csalogassanak.
2015. aug. 18. 22:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Most mutogassak magamra ujjal, hogy velem jól járnál? Úgysem hinnéd el.
2015. aug. 18. 23:09
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Van fiúban is olyan, akinek nem a szex az első. Én mondhatni, hozzászoktam (előző barátaim lévén) ahhoz, hogy ők elég hamar szeretik a dolgot. Mondjuk nem full 0-ról kezdtük a dolgot, hanem előtte haverok voltunk. Ez 2 tinikapcsolat volt, 17 és 18 évesen. Ismertük egymást felszínesen fél-1 éve, aztán elkezdtünk járni és 1 hónap után megtörtént.

Tehát, amikor már egyedül voltam pár éve és kezdeményeztem egy fiúnál, elhittem amit mondanak, hogy huszonéves korban már még kevesebbet hajlandóak járni. Konkrétan a 2. randin (látásból azért itt is ismertük egymást, beszéltünk régen is pár szót) lefeküdtem vele. Illetve, inkább csak nem állítottam le és megtörtént. Utána ő volt összetörve, hogy nem így akarta az elsőt, komolyabbra tervezett és ez neki sok(k) volt. Akkor megbeszéltük, hogy kezdjük elölről és az ő tempója szerint haladtunk (1. hónapban simogatás, csókok, utána petting és utána a többi). Nem bántam meg, azóta is együtt vagyunk. Azért írtam le, hogy lásd, hogy van ilyen is, amikor a pasinak nem olyan gyors a tempó ill. ugyanez játszhat, mint a lányoknál, hogyha túl hamar megtörténik akkor elbizonytalanodik, hogy a másik vajon csak szórakozik és nem akar komolyat.

Viszont azt is megfigyeltem, hogy az ilyen fiúk visszahúzódóbbak, illetve nehezebb őket megközelíteni, több jel kell nekik. én pl. írtam pár sort, hogy szimpatikus nekem, szívesen megismerném. Azt is beleírtam, hogy szívesen megismerném úgy, mint férfit. Tehát, nem kerteltem, hanem leírtam, hogy szóba jöhet partnerként, így randira is készültünk. Én meg azt nem szeretem sok fiúban, hogy fordítva sokan nem pontosítanak így, én meg, ha nem mondják automatikusan valami haveri összeröffenésnek veszem.

Nem baj, sőt, jó ha előre letisztázzátok ezeket a kérdéseket, a szexről is. Hogy ki mennyi idő után gondolná úgy és ha a másik később, akkor mennyi az az idő, amennyit ő még várna. Mi ezt az egyet elfelejtettük megbeszélni az elején, ezért majdnem el is csúszott rajta a dolog, szerencsére megbeszéltük, hogy ettől még én is hosszabb távú, komolyabb dolgot szeretnék. Meg van úgy (én is így voltam) hogy az ember olyan szerelmes, vagy inkább szenvedélyes lesz a másik iránt, hogy semmi nem érdekli mi lesz később, az sem, ha csak az az egy alkalom lesz - szóval mint a dalban " a lelkemet eladnám egy csókodért". Na én így éreztem, hogy ha utána kinevetne és otthagyna, már az sem érdekelne, csak annyira szerettem volna vele lenni. Aztán kiderült, hogy ő is. :)

2015. aug. 18. 23:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Próbálkozz csajjal :D

Dekoratívabbak, higiénikusabbak, kevésbé szeretnek irányítani és manipulálni, ráadásul valószínűbb, hogy több közös érdeklődési körötök lesz, mint egy pasival.

Egy próbát megér...

2015. aug. 19. 02:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Sok a tahó, és a világ is egyre szexcentrikusabb, de ha valaha is szeretnél párkapcsolatot, akkor meg kell tanulnod nem általánosítani, és valamilyen szinten megbízni a férfiakban. Ismerkedj, és fogsz találni normálisat, aki nem csak megdöngetni akar. Való igaz, hogy a szex is hozzátartozik a dologhoz, de ha valakivel odáig jutsz, akkor jó esetben már bízol benne annyira, hogy nem gondolod, hogy utána lekoptat.
2015. aug. 19. 09:04
 15/15 anonim ***** válasza:
46%
Nem a sportkocsis helyi májer csávóknak kéne esélyt adni, hanem akiket a friendzóne-ba zársz a "bocsika, van pasim" raktárválasszal...
2015. aug. 19. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!