Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen feltételek mellett amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen feltételek mellett amit a férfiak tudnak kínálni nem is vágyom kapcsolatra. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mindig is szerettem volna ha egy férfi azért szeret meg aki vagyok, és nem azért mert csak azt látja bennem milyen jó lenne megfektetni. Azt tapasztalom akiket élőben ismerkedtem meg, azért nem egyből már az első randin a szexet beszélték, de akikkel a neten azok meg igen. Igaz még 23 évesen szűz vagyok, de igenis vágyok rá, hogy valakivel szerelemből feküdjek le, és az is fontos hogy ő is viszont szeressen. Mindig is féltem attól hogy ha egy fiúval lefekszek azután egyből ott hagy. Ugyanis a fiúk is tudnak szépeket mondani hogy egy lányt az ágyukba csalogassanak.
2015. aug. 18. 22:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ne általánosíts. Én egyszer fél évet is vártam a szexre egyik barátnőmmel. Az meg, hogy sokan már az első randin felhozzák a szexet a következő az oka: Meg kell valamivel ragadni a lány figyelmét. Ha az ember "túl normális" unalmasnak fogják tartani.
2015. aug. 18. 22:38
 2/15 anonim ***** válasza:
Azért ennyire nem kell ám félni... nem minden férfi ilyen. Azt meg tudomásul kell venni, hogy a férfiaknak fontos a szex (sőt, a nőknek is, ha tudják élvezni). Nekem nincs ezzel problémám, mert a szex is hozzátartozik a kapcsolathoz, a szerelem beteljesülése. De egy normális férfi nem hagy ott a szex után, hanem még nagyon sokszor akarja veled élvezni.
2015. aug. 18. 22:39
 3/15 A kérdező kommentje:
Én nem is írtam olyat hogy a szex nem normális dolog, én is vágyom rá, de akikkel eddig jártam nem voltam beléjük szerelmes illetve ők sem belém.
2015. aug. 18. 22:41
 4/15 anonim ***** válasza:
Ha nincs szerelem úgy tényleg semmi értelme.
2015. aug. 18. 22:42
 5/15 Interferencia ***** válasza:
Általánosíts továbbra is!
2015. aug. 18. 22:46
 6/15 anonim ***** válasza:
87%
Hát...szerintem maradj így egyedül, magányosan!
2015. aug. 18. 22:47
 7/15 anonim ***** válasza:
18%

Az a baj, hogy azt tinédzserkorban kellett volna lejátszani, hogy fél évig vártok a szexel. Akkor teljesen normális. 23 évesen már gyerekes, vagy erősen vallásosok között divat (akik viszont belterjesek).

Azt tudod csinálni, hogyha szóba kerül, akkor másra tereled a szót, ami téged érdekel. Csak a második- harmadik randin mond hogy szűz vagy. 1 hónapot ennyi idősen is várhatsz a szexel, annyit mindenkinek ki kell várnia, nem kell arra gondolnia, hogy csak unaloműzőnek használod. Jó szűrő is egyúttal.

2015. aug. 18. 22:47
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak azért szeretnek beléd aki vagy. Csakhogy ehhez hozzátartozik a szex is. Ha nem is az első randin, de még az elején tisztázni kell, hogy azért oda tartanak a dolgok. Na meg azt is, hogy neked ehhez egy kicsit több idő kell. De nincs végtelen sok időnk, úgyhogy ne akarj túl sokat várni.
2015. aug. 18. 22:56
 9/15 Koplárovics Béci ***** válasza:

Szerintem válogass innen:

[link]

2015. aug. 18. 23:05
 10/15 anonim ***** válasza:
Egyem a kicsi szíved. :) Kár hogy nem hoz össze a sors engem ilyen lányokkal.
2015. aug. 18. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!