Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok mit várnak el manapság hogy hol szólítsák le őket vagy hol ismerkedjenek velük a fiúk? 20/F
Csak a szórakozóhelyek, bulik jöhetnek szóba?
Facen, buszon, utcán hülyének nézitek az embert ha leszólít titeket nem? Valaki világosítson már fel:'D
Nekem mindig az agyamat kajolták a csajok (nem szó szerint, nem zombikról van szó:). Tehát van egy "C" verzió is. Többen mondták már, hogy jóképű is vagyok, de ezt nem tudom és ezt csak az önbizalmam mondatja velem. :)))
Mi az a geeky, nerdy dolog? Ezt nagyon nem vágom. Világosítsatok fel, hadd okosodjak! :)
Geek: [link] Manapság leginkább azokra érvényes, akik a popkultúrában mélyen benne vannak, hatalmas tudásúak, képregények, sorozatok, játékok, stbk szerelmesei
Nerd: majdnem ugyanez, csak inkább azok akik számítógép kockák, tudomány ezen terén jártasak, értenek a technikához, gépekhez, kütyükhöz, általában gamerek és sztereotipikusan dagadtak, pattanásosak, szemüvegesek és nincs életük.
Kettő közti különbséget jól mutatja és a jelentésüket is színesíti ez az ábra: [link] bocs az offért:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!