Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok így ezzel, vagy más nők is?
Nem tudtam volna olyan férfival összejönni, akin azt látom, hogy boldog-boldogtalannál bepróbálkozik, csak hogy legyen már valakije. Egy barátnőm egyszer mesélte, hogy amikor összejött a barátjával, akkor a férfi bevallotta, hogy már régóta tetszik neki, és rájöttem, hogy én ezt hiányolom: hogy azt érezzem, hogy nem csak úgy random próbálkozik nálam a pasi, és egy vagyok a sok közül, hanem ÉN kellek neki. És ahogy ez megfogalmazódott bennem, két héten belül kiderült, hogy az ismerősi körömben egy férfi már régóta vonzódik hozzám, és bár korábban nem tekintettem potenciális társnak, sokkal jobban esett, mintha én lettem volna a 25., akinél bepróbálkozik.
Nem lehetséges, hogy azoknak a férfiaknak, akik itt panaszkodnak, hogy zsinórban kapják az elutasításokat, több esélyük lenne, ha csak EGY nőnél próbálkoznának, és a nő azt érezhetné, hogy tényleg ő a fontos, nem csak az, hogy a pasinak legyen végre valakije?
Ezt miből lehet megállapítani, hogy éppen másnál is próbálkozik egy férfi? Szerintem a jelennel kéne foglalkoznia a nőknek, arra a férfira, aki jelenleg náluk kezdeményez. Ha ez nekik nem elég bizonyosság, akkor ott valami baj van az illető nővel. Ha a nők ezt viszonozzák, mármint a kezdeményezést, és elkezdenek ismerkedni az adott férfival, aki náluk kezdeményez, akkor egy idő után úgyis kiderül, hogy mi a helyzet, hogy mennyire gondolják komolyan. Az pedig, hogy "végre legyen már valakije", nem azt jelenti, hogy csak szexre kellene egy nő egy férfinak.
De még ez utóbbival sincsen baj, hiszen ez személyfüggő dolog, kinek mire van szüksége.
Épp én tettem ma fel egy kérdést, ahol ez a téma előjött.
Amúgy egy dolgot nem vettél figyelembe: mi van, ha egyszerűen nem vagy olyan különleges, hogy sok férfinak te legyél AZ az egyetlen, a különleges, a soha vissza nem térő?
Lehúztam már pár évet a bolygón és egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány lánynál éreztem ilyet, pedig én sem vagyok kifejezett bugyirepesztő, pupillatágító félisten.
Mindössze arra célzok, hogy a legtöbb lány annyit képes kiváltani belőlünk, hogy "nem is rossz, egy próbát megér". Ha eddig nem váltottál ki ennél sokkal többet, én nem számítanék már rá. A hozott anyagból ennyi jön ki.
# 2: Azért lehet ezt tudni...
Például társkeresőn személytelen levelekből, szórakozóhelyen a viselkedésből, ismerősi körben meg egyértelmű... A barátomról tudtam, hogy neki nem jó bárki, és hetekig kaptam tőle a kedves gesztusokat, mire leesett, hogy hoppá, akar tőlem valamit... akkor adtam egy kis biztatást, és összejöttünk. Utólag bevallotta, hogy egy ideje már vonzódott hozzám, és jól éreztem, hogy próbált közeledni.
Bocs kérdező, általában ez nem így van. A tapasztalat azt mutatja, hogy egy nőnél sem érdemes többször, mint egyszer próbálkozni, mert rád sütik, hogy zaklatod, nem szállsz le róla. Az meg semmire se jó, ha a semmibe reménykedsz hónapokig, hogy aztán nagynehezen bepróbálkozz nála és pofára ess. Volt tapasztalatom mindkettővel. Ha próbálkozok valakinél és nem, akkor nem fogok kifejezettne HOZZÁ ragaszkodni. EGY nő sem éri meg ezt a fajta odaadást, sosem viszonozzák. A tiéd a kivétel, ami erősíti a szabályt.
24/F
# 7: Szerintem másképp értelmezzük a helyzetet. Én nem arról írtam, amikor egy férfi újra és újra bepróbálkozik egy nőnél, aki elutasította! Annak én sem látom értelmét!
Arról beszélek, amikor eleve apránként közelít, figyelve a nő jelzéseit. Persze ez sem garancia a sikerre, hiszen nem várható el senkitől, hogy viszonozza a vonzalmat, de ha valamilyen alap szimpátia megvan, akkor azért így ki lehet alakítani a nőben az érdeklődést. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!