Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehetne neten rendes 25+...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehetne neten rendes 25+ férfiakkal ismerkedni? 25N

Figyelt kérdés

Gondolom már kis millióan feltették ezt a kérdést, de azért akinek van 1-2 jó tippje, az adhatna.

A netes ismerkedés eddig nem igazán próbáltam. Legalábbis kimerült abban, hogy pár idegen srác rám írt közösségi oldalon.

Picit ódzkodom is, mert valamilyen szinte nem látom értelmét, főleg ha nagy a távolság... Volt rá példa, hogy emiatt nem jött össze egy férfival a kapcsolat. :/

Viszont a szórakozóhelyekért annyira nem rajongom. Néha jó, de nem az én világom a "hétvégi csapjuk szét az agyunkat".

2015. aug. 16. 20:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Kikérem magamnak... sosem éreztem, hogy senkinek nem kellenék és koránt sem vagyok m3gkeseredett.

Csak az a bibi, hogy nem akarok ismerkedni.

Bár ki tudja... meg lehet győzni :)

27F

2015. aug. 16. 21:00
 12/18 anonim ***** válasza:
Bárhol, de neked nem az a fontos, hogy rendes legyen, hanem hogy jól nézzen ki.
2015. aug. 16. 21:01
 13/18 A kérdező kommentje:
Én ott szoktam, a valós életbe. Csak elég nagy ez az oldal, gondoltam sokat megfordulnak és van véleményük. Sajnos nem sajnos gyakran fiatal srácok találnak meg, vagy a másik verzió, hogy csak néznek, bámulnak napi szinten, de nem jönnek oda...
2015. aug. 16. 21:02
 14/18 sütike60 válasza:

Szia,ha gondolod szivesen beszélgethetünk,ismerkedhetünk.Az esetleges folytatásról majd később beszélünk,hívj fel,megbeszéljük skype v. messenger vviber.

06209256758 Zsolt.

2015. aug. 16. 21:06
 15/18 anonim ***** válasza:
Gyémántbányászoknak is át kell ásniuk a homokon, köveken, dínósz@rokon, hogy megtalálják a kincset.
2015. aug. 16. 21:14
 16/18 anonim ***** válasza:
Még lakcímet is írjatok, hova menjen elétek a kérdező.:D
2015. aug. 16. 21:16
 17/18 anonim ***** válasza:

Miért fontos, hogy A NETEN ismerkedj?

Mondjuk a való életben se sétagalopp, írtam is ki pár napja erről egy kérdést. Ha valaki akar, oda is válaszolhat :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

27F

2015. aug. 16. 21:29
 18/18 anonim válasza:
Szerintem csak azért nem mernek oda menni hozzád, mert félénkek, pedig biztos szimpatikus voltál nekik. Egyébként a nálad fiatalabb srácok abszolút nem jönnek be? Úgy értem, ha mondjuk csak 1-2 évvel fiatalabb, és jól érzed magad vele, akkor sem alakulhat ki semmi?
2015. aug. 18. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!