Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne neten rendes 25+ férfiakkal ismerkedni? 25N
Gondolom már kis millióan feltették ezt a kérdést, de azért akinek van 1-2 jó tippje, az adhatna.
A netes ismerkedés eddig nem igazán próbáltam. Legalábbis kimerült abban, hogy pár idegen srác rám írt közösségi oldalon.
Picit ódzkodom is, mert valamilyen szinte nem látom értelmét, főleg ha nagy a távolság... Volt rá példa, hogy emiatt nem jött össze egy férfival a kapcsolat. :/
Viszont a szórakozóhelyekért annyira nem rajongom. Néha jó, de nem az én világom a "hétvégi csapjuk szét az agyunkat".
Kikérem magamnak... sosem éreztem, hogy senkinek nem kellenék és koránt sem vagyok m3gkeseredett.
Csak az a bibi, hogy nem akarok ismerkedni.
Bár ki tudja... meg lehet győzni :)
27F
Szia,ha gondolod szivesen beszélgethetünk,ismerkedhetünk.Az esetleges folytatásról majd később beszélünk,hívj fel,megbeszéljük skype v. messenger vviber.
06209256758 Zsolt.
Miért fontos, hogy A NETEN ismerkedj?
Mondjuk a való életben se sétagalopp, írtam is ki pár napja erről egy kérdést. Ha valaki akar, oda is válaszolhat :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!