Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszik SENKI?
Régebben még annyira nem, de most már nagyon szörnyen érzem magam, amiért a barátnőimnek már mind volt/van pasija vagy egyszerűen csak tetszik nekik valaki. Nekem még ez az érzés sem nagyon adatott meg eddig.
Nemsokára 17 éves leszek és még sosem voltam szerelmes, eddig csak három ember tetszett, de tudom, hogy úgysem lett volna semmi esélyem, fiatalabb is voltam náluk, szóval inkább hagytam. Szerintem én sem tetszem senkinek még sosem csókolóztam és szűz vagyok. Mostanában szinte minden harmadik nap sírógörcsöt, mert egyszerűen úgy érzem, én sosem fogok kelleni senkinek. A barátnőim próbálnak nyugtatni, de hát hiába. Tudom, hogy az élet nem verseny, ez nem időre megy, de mostmár komolyan attól félek, egyedül fogok meghalni:( nagyon boldog lennék, ha valaki, aki hasonló helyzetben van, válaszolna. Nagyon megköszönném.
Csak nyugi! :)
Mindenkinél ilyen ez a korszak. Összevissza tombolnak a hormonok és ez bizony ilyen zaklatott gondolatokat szül.
(Nektek lányoknak később is hoz majd rendszeresen ilyesmit, csak kisebb mértékben.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!