Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Mi okból döntötök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi okból döntötök úgy, hogy le "friendzone"-oltok valakit?

Figyelt kérdés

Short story:

21 vagyok suliba járok emellett napi rendszerességgel szoktam sportolni. Nem vagyok egy Adonisz de értelmes embernek tarom magam és odafigyelek a külsőmre is, azonban az elmúlt években szinte minden próbálkozásom a lányoknál frienzone-al zárult.(ezalatt a "legyünk barátok" kifejezést értem, csakhogy tiszta legyen).

Valaki aki került már ehhez hasonló, megmondhatá hogy mi lehet ennek az oka vagy hogy mit lehet tenni ez ellen esetleg. Bennem vagy a hiba vagy nem elég egyértelműen közeledek? A női kommentelők pedig esetleg elmondhatnák, hogy milyen okból döntenek amellett, hogy valakire csak barátként tudnak tekinteni. Mára már annyira elvesztettem az önbizalmam az utóbbi évek eredményei miatt, hogy nem is igazán merek kezdeményezni bármit is. :(

2015. aug. 15. 00:09
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Úgy látom nem sikerült értelmezni a válaszom,sebaj...
2015. aug. 16. 13:29
 32/33 anonim ***** válasza:
Érdekes, én is pont így gondolom.
2015. aug. 16. 13:33
 33/33 anonim ***** válasza:
Amióta sportolok, meg jó ruhákban járok, azóta nem voltam friendzoneban. Igenis a külső dönt. Meg az önbizalommal együtt jön a macsósabb viselkedés. Ergo nem vagy lábtörlő és nem figyeled a csaj minden kívánságát. Mondjuk azt azért manapság is meg szoktam kérdezni, hogy arcra kéri vagy lenyeli. Ennyi kedvesség megmaradt bennem :P
2022. dec. 8. 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!