Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kibuktam orvosi egyetemről, a fiú akivel összejöhetnék, végzős orvostan hallgató. A legjobb barátai is azok. Lennének helyzetek, mikor ez problémát okozna?
Figyelt kérdés
Gondolok itt későbbi veszekedésre, hogy idegesen a fejemhez vágná, hogy nekem nem ment az ami neki ment. Vagy pedig csak egy sima barátaival összeülős este, mikor erről beszélgetnének én pedig szégyenleném magam emiatt.
Vagy esetleg bármikor máskor.
Emiatt félek összejönni vele.
Volt valaki hasonló helyzetben? Hogy az életében egy fontosnak tartott dolog nem ment neki, a párjának viszont ment? Lett ebből probléma a párkapcsolatában?
2015. aug. 12. 17:44
12/12 anonim válasza:
Tanárin ismertem meg a barátnőmet. Ő elvégezte, én kibuktam. Autószerelő lettem végül, diplomám azóta sincs. Sosincs ebből konfliktus, így kellett történnie. Ha nem így történik, lehet, anyagilag nem tartanánk ott, ahol most. Szóval emiatt tök hülyeség sz.rul éreznie magát az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!