Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam vagy ne? 26N

Figyelt kérdés

Sajnos egy nálam 6 évvel fiatalabb srácba sikerült belezúgnom, immáron 2 éve. Barátok vagyunk, de vonzalommal párosul. Azért lettünk jóban, mert szimpatikus vagyok neki, illetve tetszem, mint nő.

Lenne egy kapcsolatnak vele bármi értelme?

Vagy mindenki hülyének nézne?

Nem mintha érdekelne mások véleménye, de biztos lennének rosszmájú emberek. Talán őt is zavarna, mármint a barátomat...

2015. aug. 12. 15:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
Nem érdekel mások véleménye? Akkor mégis mi a tökömért írtad ki a kérdést? Hát nagy büdös lószart írok véleményt akkor.
2015. aug. 12. 15:58
 2/15 anonim ***** válasza:
Most írtad, hogy belezúgtál. Akkor mi a kérdés? A szerelemben minden lehetséges. A kapcsolat értelme nem 1 hét alatt fog kiderülni, legfeljebb, ha összeköltöztök akkor.
2015. aug. 12. 16:00
 3/15 anonim ***** válasza:
XD ez is egy vélemény!
2015. aug. 12. 16:01
 4/15 A kérdező kommentje:
Úgy értettem a körülöttem élők véleménye. /kivéve a családot/ Az irigy, rosszindulatú, a "mindenbe muszáj belepofáznom" típusú emberek véleménye. Az általános vélemény igen.
2015. aug. 12. 16:04
 5/15 anonim ***** válasza:
Háááát, szerintem 20 és 26 furi, de ha mondjuk te fiatalos vagy, ő meg érett,... lehet az jó is.
2015. aug. 12. 16:13
 6/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy miért irigyet írtam. A kérdés pedig nem vonatkozik az általam leírt jelzőre. Nem ez a lényeg. Az személyeskedés pedig gyenge jellemre vall, "szépfiú". :)
2015. aug. 12. 16:15
 7/15 anonim ***** válasza:

Rosszmájú emberek mindig lesznek,azért mert szép vagy,szép a barátod,vagy nem az,süt a nap,kék az ég,mert egyidősek vagytok,mert ő idősebb,mert te vagy az idősebb, mert ő magasabb vagy mert te vagy az ,mert van rajtad sapka ,mert nincs rajtad sapka és a lista folytatódik a végtelenbe.

Magasról,vastagon,az számít,hogy ti ketten jól érezzétek magatokat.

2015. aug. 12. 16:35
 8/15 anonim ***** válasza:
Én barátom alacsonyabb nálam és imádnak ezen kattogni. Ezen csak röhögni tudok az ő életük szánalmas és jól esik károgni én meg legalább boldog vagyok. :D ha neked oké ne törődj másokkal.
2015. aug. 12. 16:42
 9/15 anonim ***** válasza:
Ha elég érett, semmi akadálya. Páran biztos ferde szemmel néznének, de annyi baj legyen.
2015. aug. 12. 16:42
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :-)
2015. aug. 12. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!