Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyszerűen képtelen vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen képtelen vagyok egy lányal megismerkedni.22 éves vagyok és szűz szerintem ez mindent elárul. Szerintetekn is reménytelen helyzetben vagyok?

Figyelt kérdés

Az baj, hogy minèl jobban telik ugy leszek egyre zarkozotabb. Ha valami csoda folytán megismerkednènk egy lányal akkor is elèg gáz lenne ha kiderülne, hogy szűz vagyok.

Elkèpzelni se tudom, hogy kène ismerkednem.

2015. aug. 11. 11:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Facebookon párszor probálkoztam kezdemènyezni beszèlgetni ismeretlen lányokal de semmi sikere volt :D
2015. aug. 11. 13:15
 12/13 anonim ***** válasza:

A Facebook-on való ismerkedést nem tartom jó ötletnek, inkább a net egyéb területei felé nézelődj (fórumok, chat, stb.).

Nem írtál a külsődről, pedig az fontos.

Próbálj olyan lányokkal is ismerkedni, akik nem annyira tetszenek. Nem csúnyákra gondolok, hanem semlegesekre, akik mellett simán elmennél az utcán, észre sem vennéd őket. Szerezz lánybarátokat, ismerd meg őket minél jobban. Lehet rajtuk gyakorolni a kommunikációt.

A legjobb tanács szerintem, hogy ismerkedj meg minél több lánnyal, beszélgess velük, amennyit csak lehet, tudod, a nagy számok törvénye.

2015. aug. 11. 13:40
 13/13 A kérdező kommentje:
Állitolag nem vagyok annyira cunya.184 cm magas 84 kg kb de most van rajtam egy 6-7 kg felesleg ami elègè zavar.
2015. aug. 11. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!