Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet megismerkedni szűz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet megismerkedni szűz lányokkal?

Figyelt kérdés

Én is tapasztalatlan vagyok és gondoltam egy szűz lánnyal minden sokkal "természetesebb", lassabb tempóban és fokozatosan történik majd a szexualitást tekintve is, és talán az érzelmek is tartósabbak egy ilyen nő részéről, mint egy sokkal tapasztaltabb nő részéről.

Hol ismerhetek meg szolid, visszahúzódóbb, feltehetően szűz lányokat?

néptánc? klubok? katolikus közösségek? orvostanhallgató lányok? :D

2013. ápr. 9. 12:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Óvoda!
2013. ápr. 9. 12:04
 2/7 anonim ***** válasza:
általános iskolai mikulás disco.
2013. ápr. 9. 12:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Azt hiszed, hogy ha egy nő nem szűz, akkor már csak a tökéletes pasival akar állatias szexet? :DDD

Sőt, ha nem szűz, akkor nem lehet szolid, visszahúzódó? :D

2013. ápr. 9. 12:11
 4/7 anonim ***** válasza:

haaaaaahaaaaaaa.

apáca suliban.

2013. ápr. 9. 12:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy hogy szűz vagy nem szűz. Olyan lányt keress, akit szeretni tudsz és aki viszontszeret. Így biztos hogy jó lesz a szex is!
2013. ápr. 9. 12:18
 6/7 anonim ***** válasza:
#3 aha
2013. ápr. 9. 12:22
 7/7 anonim ***** válasza:

szerintem tök feleslegesek ezek a szempontok... egy tapasztalt lánnyal is megtudod ugyanezeket csinálni.

(másrészt meg elég sok tapasztalatlan lányt ismerek, akik tapasztalt pasira vágynak.)

2013. ápr. 9. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!