Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okos, egyetemista lányok! Nálatok ez mennyire kizáró ok? Hogy vélekedtek az ilyen fiúkról?
Szeptembertől kezdem az orvosi egyetemet és szeretnék egy társat is, mert hiányzik, hogy legyen mellettem valaki. Volt már barátnőm, aki - mindenféle egoizmus nélkül - nem volt olyan szellemileg, mint én. Emiatt siklott el a kapcsolat. Tehát valaki hasonlót keresek, mint amilyen én vagyok, de ugye van néhány bökkenő a dologban:
- van, aki helyesnek tart, van, aki nem (megosztó nagyon, és persze aki nekem bejön, pont a másodikba sorolható)
- bulizom, nem minden hétvégén, de most nyáron eljártam több helyre többször is
- szoktam alkoholizálni is, persze sosem a sárga földig, csak a jó/jobb kedv miatt
- sokat beszélek, szeretek központban lenni néha, van, hogy én mozgatom a csapatot
És még ide sorolhatnék száz másik rossz tulajdonságomat, de most konkrétan ezekre lennék kíváncsi. Mennyire kizáró okok ezek egy komoly kapcsolatnál?
A "ha van pénzed lesz*rja" és "attól függ milyen kocsid van" kommenteket hanyagoljuk, köszönöm!
"18, neked mégis honnan vannak ilyen bennfentes infóid, ha sose jártál orvosira?"
Én konkrétan ELVÉGEZTEM az orvosit. Sehol nem írtam olyat, hogy nem jártam orvosira. Azt, hogy normális emberből nem lesz orvos, már egyetem alatt sokszor kiveséztük baráti körben és ebben a témában teljes volt az egyetértés.
"Az orvosisokat meg nem tartod normálisnak, szóval gondolom, nem is töltöd velük az idődet?"
Az időm jelentős részét velük töltöm és nem, valóban nem vagyunk normálisak, csak ezt nem feltétlenül negatív értelemben kell érteni.
Igen, nekem is meg van a House rész. :) Az ottani emberke ha jól emlékszem 180+-os IQ-val rendelkezett és egy gyógyszerre 2 pohár vodkát ivott, hogy lebutítsa magát, hogy szerethesse a feleségét, aki nem ábrándult ki úgy az életből és nem látja annyira szörnyűnek, mint ő, okosabb.
Persze itt egyáltalán nem erről van szó.
Meglátjuk mi sül ki ebből egyetemen. :)
21, akkor szorri, ezt benéztem, de hát itt nettérben nem lehet érezni a hangsúlyokat, meg már több orvosis kérdésnél belefutottam idiótákba.
én csak harmadéves leszek, de egyelőre ez még nem merült fel témaként köztünk... talán később, amikor nem csak a padban ücsörgünk, hanem látjuk élesben a dolgokat :)
Ha nem vagy "orvos sznob" akkor sokkal nagyobb esélyed van barátnőt találni. DE-re járok, az orvostanhallgatók rémesek tudnak lenni, van amelyik épphogy átlépi az egyetem kapuját de máris egy pökhendi sznob.
Ahogy olvasom a negatív tulajdonságaidat nekem úgy jön le, hogy egy átlagos külsejű srác vagy, aki alkalmanként szeret szórakozni.
Rengeteg okos és pörgős csaj van az egyetemeken, tuti van olyan akivel kölcsönösen vonzónak is találjátok egymást. Szóval ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!