Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ti 23 évesen összejönné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti 23 évesen összejönnétek, egy érett, komoly 15-ös sráccal?

Figyelt kérdés

2015. aug. 7. 22:08
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

Ez egy oltari nagy kamu, ilyen a vilagon nincs.

A beteg gondolatsidat inkabb hagyd csak meg a negy fal kozott, perverz allat.

2015. aug. 10. 14:38
 32/45 anonim ***** válasza:

#30-as:

Először is a végén lévő megjegyzésedre kell reagálnom: Azt hiszem félreértettél valamit. "Játszhatod a nagylányt, de előbb-utóbb" ...Nagylányt? Akkor ez biztos nem nekem szólt. Én vagyok a 12 évvel fiatalabb fiú.

"Már bocs de a szexmegvonás enyhén szólva megalázó. Komolyan jegyért szeret vagy nem szeret testi értelemben?"

12 éves fiúként én mondtam a 24 éves lánynak, hogy 14 éves koromig nem nyúlhat hozzám. Elsőre megértette. Bebiztosítottuk magunkat, hogy az aktuálisan hatályos törvények/jogszabályok szerint tiszták maradjunk. Utólagosan nővérem elmondta (mikor már 15 voltam), hogy azalatt a két év alatt, ráállította egy magánnyomozó ismerősét a páromra (ezért le is ordítottam nővérem fejét), hogy figyelje kikkel milyen kapcsolatot ápol. Biztos forrásokból, folyamatos nyomozásokból (amikről én csak később szereztem tudomást), kiderült, hogy a párom senkivel nem feküdt le azalatt a két év alatt. Egy férfi volt csak feltűnő, de róla meg kiderült hogy a bátyja, akit kitagadott a családjuk. Gyakorlatilag megvárt azalatt a két év alatt.

"A kiskorúak többsége menekül a házasságba, nem azért mert annyira rendben van a kapcsolata hanem mert annyira gáz a családja"

Ő már alapból nem volt kiskorú, így gondolom nem rá érted, de ő alapból nagyon jó körülmények között élt. Az apjának több külföldi cége van, 8 háza van vidéken az országban, 17 lakása, és két ház is az övé a budai hegyekben. A családja pedig szereti őt, sosem volt gondjuk az időbeosztással munka, család, szórakozás szempontjából.

Az életkörülmények mások, de ugyanígy van nálunk is. Mi az átlagos középosztályban éltünk, nem engedhettünk meg magunknak mindent, de nem is volt hiányunk. Mindig minden jól telt. És mivel valaki felhozta a pótanya dolgot...az anyakomplexus olyan esetben alakul ki, ha alapból nem lenne anyám (mármint születésemtől nem ismerném), elvesztettem/elhagyott volna, vagy túlságosan elkényeztetett volna, vagy nem törődött volna velem. Csakhogy ezek közül egyik sem volt jelen. Eddig sem szülőt, sem nagyszülőt nem vesztettem el (legalábbis nőneműeket nem).

2015. aug. 10. 23:49
 33/45 anonim ***** válasza:
58%
Úristen és nektek, tényleg lett gyereketek? Szegény. Ugye nem fiú?
2015. aug. 11. 00:07
 34/45 A kérdező kommentje:
Koncentráljunk a kérdésre, ha lehet
2015. aug. 11. 00:18
 35/45 anonim ***** válasza:
0%
#33: Igen, lett. Normális körülmények között élhet, egyáltalán nem szegény. Kapott két pszichológiailag bizonyítottan egészséges szülőt, akik érzelmileg és technikailag is megtudják adni neki azt, hogy boldog és szép élete legyen. Egyébként lány lett. Natalija (nem szoktuk így írni, általában cirill betűkkel), tekintettel az anyósom származására. Én egy közhelyes dolog miatt akartam volna először a fiút. Ha a lányomat megbántják, a bátyja intézkedjen és ne én :) De végülis az első lett a lány. A második majd kiderül. Mondjuk az olyan jó 16 év múlva kész káosz lenne, ha a második is lány lenne. Egy idő után az együtt élő nőknek összehangolódnak a biológiai óráik. Az pedig kifejezetten veszélyes a férfiakra, a hónap bizonyos napjain :)
2015. aug. 11. 00:25
 36/45 anonim ***** válasza:
0%
UI: Nem, jelenleg nem terhes újra a párom, de 2, maximum 3 év korkülönbséget tervezünk a két gyerek között.
2015. aug. 11. 00:26
 37/45 anonim ***** válasza:
0%

22es gratula! tok jo olvasni ilyeneket. ki a f..zt erdekelnek a tarsadalmi szabalyok, meg a szemelyi igazolvanyba irt kor, ha ket szerelmes ember boldog?? tokre nem ertem a hozzaszolokat, ok most mind megfelelni akarnak valami kulso nyomasnak, nem elegedett eletet?

de megha azt vesszuk hogy pszihologiailag problemasok es potanya meg potapa meg mittomen, ezis ki a f..zt erdekel ha tok jol kiegensulyozottan megvan ket ember???? ilyen alapon az emberek 99%ara lehetne huzni valami psziho rendelleneksseget, koztuk peldakepek es hiressegek. ez nem jelent semmit..a gyerekunket is nem akkor neveljuk a legjobban a tisztes csalad vagyunk kulsoleg (mikozben a 4fal kozott sok a veszekedes), hanem ha mutatjuk a boldog elet peldajat!

a kerdesre valaszolva, enis ismertem olyan 15evest aki teljesen ki volt fejlodve meg szoros, mint egy 25eves. de ritka az ilyen, es valszeg nem mukodne a kapcsolat a fiu tapasztalatlansaga miatt. de azert meg lehet probalni.

2015. aug. 11. 00:50
 38/45 anonim ***** válasza:
82%
Jo, ha majd a te 12 eves kislanyodat/kisfiadat fogja egy 24 eves ferfi/no bekornyekezni, majd akkor ertsd meg ezt a fene nagy szerelmet" Na mindegy, en ezt nagyon nehezen hiszem el, hogy nem kamu.
2015. aug. 11. 01:08
 39/45 anonim ***** válasza:
0%

#38:

Akkor majd mérlegelek, ahogy az én szüleim is tették. Régóta ismerték a lányt, de csak a 14. születésnapom előtt fél évvel mondtam el (akkor már 1,5 éve együtt voltunk), hogy ő az. Tudták, hogy milyen. De még akkor is megmondták, hogy kapunk pár hónapot, azalatt ők megfigyelnek minket, és ha bármi kivetni valót találnak, akkor szakítunk. Ezt pedig el is fogadtuk! Én pedig ugyanígy teszek. Ha a gyermekemnek egy jóval idősebb udvarlója/kiszemeltje akad, akkor megfigyelem és mérlegelem a dolgot, ahogy az én esetemben is történt. Szerencsére az objektív logika családi vonás. Eddig az ismert felmenőket tekintve apai ágon ez még sehol nem maradt ki, legalább az egyik szülő mindig ilyen volt. Azok pedig ilyenre nevelték a gyereket is. Ez alól pedig én sem leszek kivétel. A gyerekemnek is meg kell majd tanulnia érzelemmentes, objektív, logikai döntéseket hoznia. A családi tisztelet pedig mind az én, mind a feleségem családjában teljeskörű volt mindig is, így ez sem okozhat gondot. Ha mégis, az már csak nevelés kérdése.

2015. aug. 11. 01:22
 40/45 anonim ***** válasza:
59%
Én most hqgyom itt a kérdést. Amúgy a beteg oldalától eltekintve nem most lesz ezzel a "házassággal" baj, hanem 10-15 év múlva.
2015. aug. 11. 09:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!