Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ti 23 évesen összejönné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti 23 évesen összejönnétek, egy érett, komoly 15-ös sráccal?

Figyelt kérdés

2015. aug. 7. 22:08
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
80%

Én biztosan nem jönnék össze fiatalabb sráccal. (Még velem egykorúval se szívesen)

25N

2015. aug. 8. 11:09
 22/45 anonim ***** válasza:
30%

Hát nem tudom mért mindenki ennyire ítélkező. Az rendben van, hogy az "érettebb a koránál" szöveg elcsépelt, és 98%-ban nem igaz. De sosem lehet tudni, hogy ki a kivétel.

Én 5 és fél éve együtt vagyok a másik felemmel, aki 12 évvel idősebb, de sose volt olyan probléma, ami a korkülönbségünkből fakadt volna! A 14. születésnapomtól kezdve vele élek. Decemberben előrehozott nagykorúsítási kérelemmel összeházasodtunk a 17. születésnapomon. Áprilisban megszületett a kislányunk (igen próbálkoztunk, nem baleset eredménye). Ő jelenleg GYES-en van, egyébként egy vállalat logisztikai igazgató. Én pedig tanulok, mellette londiner vagyok egy belvárosi hotelnél.

Az, hogy mennyire működőképes egy korkülönbséges kapcsolat, attól függ, hogy mennyire képesek megbeszélni, megtervezni a dolgokat, és mennyire engedékenyek, mennyiről hajlandóak lemondani, szóval a kompromisszum-készségük. Mi tökéletesen megoldottuk. Kedden és pénteken sokáig dolgozom, de hétfőn, szerdán, csütörtökön pedig az ővé(k) vagyok. Szombaton a barátaimmal vagyok én is és ő is (szombatonként mindig valamelyik nagyszülő vigyáz a kicsire), vasárnap pedig valamelyikünk családjánál vagyunk. Megbeszéltük, hogy ha csak egy sört is megittam meló után a kollégákkal, akkor fogmosás vagy ilyesmi nélkül nem mehetek a lakásba. Belementem, mert tudom hogy nem bírja az alkoholt (a pontos megnevezést nem tudom, de valami olyan betegség, ami kis mennyiségű alkoholtól is köhögést, meg ilyeneket okoz, ezáltal a szagát sem bírja, az egyetlen kivétel ha pezsgőt iszik, de abból is csak keveset). Megegyeztünk, hogy ő segít a tanulásban, én kisegítem a munkában (ő logisztikus, én pedig annak tanulok). Előző, 2013/14-es tanévben, a szüleim jeleztek neki a tanulmányi eredményeimről. Ennek az lett a vége, hogy 5-ösért jutalomszex, 4-esért semmi, 3-asért egy hét no-sex, 2-esért két hét no-sex, 1-esért egy hónap no-sex. Hát mit ne mondjak, év végére egy tantárgyam lett 3-as, a többi az 4-5 :)

Szóval teljesen emberfüggő, hogy van-e jövője vagy sem. Azt nem mondom, hogy "ha szeretitek egymást akkor nem számít", mert ez nem igaz. Az tény, hogy nem számít, de nem "csak szeretni" kell hozzá a másikat, hanem tudni, hogy megfelelő lesz mindenben. Ez a nehéz része, mert pont a szerelem miatt, akkor is azt hiszed, hogy ő a megfelelő, ha nem!

Ezt viszont csak ti tudjátok eldönteni kérdező! Neked is, és neki is rengeteg áldozatot kell hozni, ha működőképessé akarjátok tenni a kapcsolatot!

Én: 17/F; Párom: 29/N

2015. aug. 8. 23:28
 23/45 anonim ***** válasza:
78%
#22 Ti nagyon betegek vagytok. Már ha ez nem kamu.
2015. aug. 8. 23:33
 24/45 anonim ***** válasza:
4%

#23: Miért lennénk betegek? Már a technikai okára lennék kíváncsi (a társadalmi, etikai, erkölcsi általánosságok, nem megfelelő érvek)!

22-es voltam

2015. aug. 9. 00:02
 25/45 anonim ***** válasza:
70%
Biztos nagyon édes fiú, és én szeretem is a fiatalabbakat, de nálam a fiatalabb is a 20+ kategóriát jelenti. Hiába, egy középsulis és egy egyetemista azért elég eltérő élethelyzetben és életszakaszban vannak, még akkor is, ha a fiú "érett és komoly", a nő pedig éretlen.
2015. aug. 9. 00:16
 26/45 anonim válasza:
61%

Biztos, hogy nem!

Egy 15 éves srác nem lehet komoly, főleg nem érett.

Még GYEREK!!!

Plusz ha 23 évesen 15 éves gyerek kell akkor nincs minden rendben.

Nem beszélve esetleg a szülei reakciójáról/ véleményéről.

2015. aug. 9. 01:20
 27/45 anonim ***** válasza:
0%

#26:

Nem lehetetlen. Csak iszonyatosan ritka.

Miért ne lenne rendben?

Egy korosztályon belül is felejtős a kapcsolat, ha akár csak egy kicsit is érdekel a szülő vagy testvér véleménye!

22-es vagyok.

2015. aug. 9. 22:46
 28/45 anonim ***** válasza:
70%
17F, a te kedves szerelmednek börtönben lenne a helye, ha 5,5 éve együtt vagy vele, elég undorító, amit veled csinál/csinált. Természetesen nem várható, hogy te ezt belásd, hiszen erre a beteg életformára nevelt a pótanyád. Gondolom komoly, érett 11 éves lehettél, mikor holtodiglan elkötelezted magad a párod mellett. Ha nem troll vagy, komolyan aggódhatnál, hogy az ilyen hozzászólásaid felkeltik a pedofilokra vadászók figyelmét.
2015. aug. 9. 23:13
 29/45 anonim ***** válasza:
0%
Nos nemsokára már 18 vagyok. Nem 11, hanem 12 voltam amikor összejöttünk, ő pedig 24. Soha nem volt a pótanyám sem viselkedésben, sem sehogy. A nagykorúsítási kérelemnél/fiatalkorú házassága kérelemnél (a 2.-hoz kell az 1.) több pszichológus és pszichiáter megvizsgált minket több alkalmon keresztül. Ráadásul a bíró aki a két kérelmet engedélyezte, szintén neves pszichoszaki. Megállapították, hogy elmeállapot alapján a kapcsolatunk csak és kizárólag szeretetből épül, és nem parafílikus eszmékből. A pedofíliát pedig a törvény csak szexuális aktus létesítésére vonatkoztatja. A törvények pedig akkor még 14 éves korig szóltak. Mi pedig 14 éves koromig nem feküdtünk le. Csak a születésnapom, az odaköltözésem estéjén. Erre a lehetőségre fel voltunk készülve már akkor, így konkrétan este 21:51 után kezdtünk neki a dolognak, hogy 100%-osan be legyen biztosítva, hogy betöltött 14 vagyok.
2015. aug. 10. 00:14
 30/45 anonim ***** válasza:
Már bocs de a szexmegvonás enyhén szólva megalázó. Komolyan jegyért szeret vagy nem szeret testi értelemben? Úgy elküldeném a halálba hogy megemlegeti. Munkából kifolyólag foglalkozom ilyen emberekkel jad ne mondjam mennyi a sikerráta... A kiskorúak többsége menekül a házasságba, nem azért mert annyira rendben van a kapcsolata hanem mert annyira gáz a családja. Lehet hogy te vagy a kivétel, de ez rendkívül ritka. Az ember sokat változik tini kora óta. Ezt nem tudod kikerülni. Játszhatod a nagylányt, de előbb-utóbb elgondolkodsz azon, nem-e let volna jobb önálló életet építeni.
2015. aug. 10. 13:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!