Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti 23 évesen összejönnétek, egy érett, komoly 15-ös sráccal?
Én biztosan nem jönnék össze fiatalabb sráccal. (Még velem egykorúval se szívesen)
25N
Hát nem tudom mért mindenki ennyire ítélkező. Az rendben van, hogy az "érettebb a koránál" szöveg elcsépelt, és 98%-ban nem igaz. De sosem lehet tudni, hogy ki a kivétel.
Én 5 és fél éve együtt vagyok a másik felemmel, aki 12 évvel idősebb, de sose volt olyan probléma, ami a korkülönbségünkből fakadt volna! A 14. születésnapomtól kezdve vele élek. Decemberben előrehozott nagykorúsítási kérelemmel összeházasodtunk a 17. születésnapomon. Áprilisban megszületett a kislányunk (igen próbálkoztunk, nem baleset eredménye). Ő jelenleg GYES-en van, egyébként egy vállalat logisztikai igazgató. Én pedig tanulok, mellette londiner vagyok egy belvárosi hotelnél.
Az, hogy mennyire működőképes egy korkülönbséges kapcsolat, attól függ, hogy mennyire képesek megbeszélni, megtervezni a dolgokat, és mennyire engedékenyek, mennyiről hajlandóak lemondani, szóval a kompromisszum-készségük. Mi tökéletesen megoldottuk. Kedden és pénteken sokáig dolgozom, de hétfőn, szerdán, csütörtökön pedig az ővé(k) vagyok. Szombaton a barátaimmal vagyok én is és ő is (szombatonként mindig valamelyik nagyszülő vigyáz a kicsire), vasárnap pedig valamelyikünk családjánál vagyunk. Megbeszéltük, hogy ha csak egy sört is megittam meló után a kollégákkal, akkor fogmosás vagy ilyesmi nélkül nem mehetek a lakásba. Belementem, mert tudom hogy nem bírja az alkoholt (a pontos megnevezést nem tudom, de valami olyan betegség, ami kis mennyiségű alkoholtól is köhögést, meg ilyeneket okoz, ezáltal a szagát sem bírja, az egyetlen kivétel ha pezsgőt iszik, de abból is csak keveset). Megegyeztünk, hogy ő segít a tanulásban, én kisegítem a munkában (ő logisztikus, én pedig annak tanulok). Előző, 2013/14-es tanévben, a szüleim jeleztek neki a tanulmányi eredményeimről. Ennek az lett a vége, hogy 5-ösért jutalomszex, 4-esért semmi, 3-asért egy hét no-sex, 2-esért két hét no-sex, 1-esért egy hónap no-sex. Hát mit ne mondjak, év végére egy tantárgyam lett 3-as, a többi az 4-5 :)
Szóval teljesen emberfüggő, hogy van-e jövője vagy sem. Azt nem mondom, hogy "ha szeretitek egymást akkor nem számít", mert ez nem igaz. Az tény, hogy nem számít, de nem "csak szeretni" kell hozzá a másikat, hanem tudni, hogy megfelelő lesz mindenben. Ez a nehéz része, mert pont a szerelem miatt, akkor is azt hiszed, hogy ő a megfelelő, ha nem!
Ezt viszont csak ti tudjátok eldönteni kérdező! Neked is, és neki is rengeteg áldozatot kell hozni, ha működőképessé akarjátok tenni a kapcsolatot!
Én: 17/F; Párom: 29/N
#23: Miért lennénk betegek? Már a technikai okára lennék kíváncsi (a társadalmi, etikai, erkölcsi általánosságok, nem megfelelő érvek)!
22-es voltam
Biztos, hogy nem!
Egy 15 éves srác nem lehet komoly, főleg nem érett.
Még GYEREK!!!
Plusz ha 23 évesen 15 éves gyerek kell akkor nincs minden rendben.
Nem beszélve esetleg a szülei reakciójáról/ véleményéről.
#26:
Nem lehetetlen. Csak iszonyatosan ritka.
Miért ne lenne rendben?
Egy korosztályon belül is felejtős a kapcsolat, ha akár csak egy kicsit is érdekel a szülő vagy testvér véleménye!
22-es vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!