Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz normális párkapcsolatot kialakítani?
#9 még maguk se tudják mit akarnak.
#11 persze. Egy idő után beleun az ember a folyamatos kezdeményezésbe és ismerkedésbe, eredmény nélkül. Ki a fenének van kedve újra és újra csak az első rendiig eljutni más és más személlyel, ha utána nem lesz folytatása a dolognak?
#11 Állítás: Van legalább egy férfi aki megfelel az igényeidnek minden tekintetben.
Feladat: Találd meg! :)
Dolgozz ki egy módszert a feladat végrehajtására, szedd pontokba, írd le ide nekünk, és mi kijavítjuk. :)
# 13 De ha nem adom fel, akkor meg nyomulok, és egy "creep" vagyok, és jobb esetben rámuszítja a kanjait, rosszabb esetben nemi erőszakért feljelent. :D
Túlzok nyilván. De érted a lényeget, a nőknek a másik nagy problémájuk az, ha valaki nem ismeri a nemet. Most meg kiderült a hozzászólásodból, hogy az is baj ha valaki ismeri...
Mintha az egész valami kabaré lenne, komolyan. :D
Férfiaknak jóval nehezebb mint nőknek, mert a férfinak kell csinálnia mindent...megfelelni, túllicitálni a többi jelentkezőt, és reménykedni hogy a nő majd őt választja ki...nos, nem fogja. Mivel minden nőre úgy 20 pasi jut, sajnos simán megteheti hogy a legtehetősebbel jön össze, és meg is teszi.
Úgy ötszáz elutasítás után persze hogy a kedvünk is elmegy a próbálkozástól, ilyenkor a nő szemében is csak "újabb nyomi próbálkozók" leszünk. Ez kinek hiányzik?
#13-as
És ha megtalálom, aki megfelel az igényeimnek? És ha közeledek ő is úgy tűnik hogy lép felém, de mintha saját magának megállt parancsolva elkezd flörtölni az összes körülöttünk lévő nővel, mire én pl. visszaveszek mert nem akarok nyomulni, majd ő megint nem lép, én igen aztán ő megint kicsit stb ez megy folyamatosan. Mindemellett folyton bámul de csak a testem az arcomra rá se néz kb esélyt se adva nekem hogy rámosolyogjak...
És nézzem végig ahogy halad az idő és elvesztem életem szerelmét, vagy lehet túloztam de azt aki a boldogságot jelenthetné nekem hisz számomra mindenbe tökéletes, pedig nem gazdag, és nem is egy kigyűrt majom.
Mert ahhoz két normálos ember kell, akik összeillenek és vonzódnak egymáshoz.
Ne aggódj, én még csak 24 éve keresek egy ilyen nőt... Szerintem nem is létezik.
A nők hisztisek, sose jó semmi.
Ha meg valamilyen csoda folytán mégis előre sikerül jó döntésekkel a kedvére tenni, akkor az lesz a baj, h kiszámítható vagy, unalmas, nem vagytok összhangban.
A nőknek kell a feszültség, az izgalom.
A pasiknak kell tényleg mindent bevállalniuk, a legtöbb kompromisszumot ők hozzák. Akárcsak anyagi "áldozatot".
Máris elmagyarázom..
Egy randi:
- pasi találja ki, h hol és mit és meddig és utána
- pasi fizessen
- pasi tudja mikor mit lehet és KELL megtennie egy olyan nővel, akivel még nincs semmilyen gyakorlata
- a nő laza mozdulattal keresztbe húzza a randiról szőtt terveket, mert éppen ahhoz nincs kedve, csak bármi máshoz (kivéve, amit gyorsan a pasi felsorol, mint alternatív lehetőség)
- a nő kelleti magát, de ez csak megjátszás és valójában csak szivatja a pasit, aki természetesen bedől, mert nem képes a gondolatolvasásra, majd a nő megsértődik
Ezen kívül:
- a nő bármikor, bármin megsértődhet
- a pasi ne merjen semmin megsértődni, mert akkor a nő rákontrázva bedurcul
- ha a nő besértődik, akkor jön a sexmegvonás és ez addig tart, amíg a pasi bocsánatot nem kér
- ha a pasi sértődik meg, akkor a csaj simán tojik rá és azért se lesz sex. Ha a pasi kidurcizta magát, akkor a nő sikerittasan még belerúg párat.
- ha a nőnek nincs kedve valamihez a pasival, akkor az megmásíthatatlan
- ha a pasinak nincs kedve valamihez, az senkit nem érdekel. Ha a pasi ragaszkodik a döntéséhez, akkor durcizás lesz a nő részéről és nem lesz sex.
- Ha a nő megkéri a pasit valamire, de az nem az elvárt választ és végrehajtást csinálja, akkor lehurrogás, durci, és nincs sex.
- Ha a pasi kéri meg a nőt bármire, de a nő nem csinálja meg, vagy nem úgy, ahogy kell, akkor legjobb esetben egy "Bocsi" és mosoly, nagyobb dolgoknál sex kompenzálás, rosszabb esetben pont leszarja mit kértél tőle. Ha a pasi besértődik akkor a fent már írtak lesznek érvényben.
És még sok ilyen van.
Ezek után a férfinek nem lehetnek elvárásai egy nővel szemben. A nőknek meg ezeregy elvárása van. Ennyit a nemek közötti egyenlőségről.
Természetesen vannak kivételek, de a természetben ez az alap állapot sajnos.
Éppen ezért van az, h egyre több a szőkekóla fiúka. Semmi férfias nincs bennük, mert az csak gyötrelmet okoz. Így lettek a melegek is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!