Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nehéz normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz normális párkapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés
Neten próbáltam, de nem működik. A való életben pedig csak olyanokkal találkozom, akik csak szexet akarnak. Hogy a fenébe lehet, hgy másoknak mégis van?

2015. aug. 3. 21:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

#9 még maguk se tudják mit akarnak.

#11 persze. Egy idő után beleun az ember a folyamatos kezdeményezésbe és ismerkedésbe, eredmény nélkül. Ki a fenének van kedve újra és újra csak az első rendiig eljutni más és más személlyel, ha utána nem lesz folytatása a dolognak?

2015. aug. 3. 21:22
 12/22 anonim ***** válasza:
9-es nem kell ám egy hét alatt feladni
2015. aug. 3. 21:25
 13/22 anonim ***** válasza:

#11 Állítás: Van legalább egy férfi aki megfelel az igényeidnek minden tekintetben.

Feladat: Találd meg! :)

Dolgozz ki egy módszert a feladat végrehajtására, szedd pontokba, írd le ide nekünk, és mi kijavítjuk. :)

2015. aug. 3. 21:25
 14/22 anonim ***** válasza:

# 13 De ha nem adom fel, akkor meg nyomulok, és egy "creep" vagyok, és jobb esetben rámuszítja a kanjait, rosszabb esetben nemi erőszakért feljelent. :D

Túlzok nyilván. De érted a lényeget, a nőknek a másik nagy problémájuk az, ha valaki nem ismeri a nemet. Most meg kiderült a hozzászólásodból, hogy az is baj ha valaki ismeri...

Mintha az egész valami kabaré lenne, komolyan. :D

2015. aug. 3. 21:28
 15/22 anonim ***** válasza:
Merre laksz?
2015. aug. 4. 00:45
 16/22 anonim ***** válasza:

Férfiaknak jóval nehezebb mint nőknek, mert a férfinak kell csinálnia mindent...megfelelni, túllicitálni a többi jelentkezőt, és reménykedni hogy a nő majd őt választja ki...nos, nem fogja. Mivel minden nőre úgy 20 pasi jut, sajnos simán megteheti hogy a legtehetősebbel jön össze, és meg is teszi.

Úgy ötszáz elutasítás után persze hogy a kedvünk is elmegy a próbálkozástól, ilyenkor a nő szemében is csak "újabb nyomi próbálkozók" leszünk. Ez kinek hiányzik?

2015. aug. 4. 02:14
 17/22 anonim ***** válasza:
Sajnos mindenkinek igaza van...
2015. aug. 4. 15:24
 18/22 anonim ***** válasza:

#13-as

És ha megtalálom, aki megfelel az igényeimnek? És ha közeledek ő is úgy tűnik hogy lép felém, de mintha saját magának megállt parancsolva elkezd flörtölni az összes körülöttünk lévő nővel, mire én pl. visszaveszek mert nem akarok nyomulni, majd ő megint nem lép, én igen aztán ő megint kicsit stb ez megy folyamatosan. Mindemellett folyton bámul de csak a testem az arcomra rá se néz kb esélyt se adva nekem hogy rámosolyogjak...

És nézzem végig ahogy halad az idő és elvesztem életem szerelmét, vagy lehet túloztam de azt aki a boldogságot jelenthetné nekem hisz számomra mindenbe tökéletes, pedig nem gazdag, és nem is egy kigyűrt majom.

2015. aug. 4. 20:15
 19/22 anonim ***** válasza:

Mert ahhoz két normálos ember kell, akik összeillenek és vonzódnak egymáshoz.

Ne aggódj, én még csak 24 éve keresek egy ilyen nőt... Szerintem nem is létezik.

2015. aug. 4. 21:48
 20/22 anonim ***** válasza:

A nők hisztisek, sose jó semmi.

Ha meg valamilyen csoda folytán mégis előre sikerül jó döntésekkel a kedvére tenni, akkor az lesz a baj, h kiszámítható vagy, unalmas, nem vagytok összhangban.

A nőknek kell a feszültség, az izgalom.

A pasiknak kell tényleg mindent bevállalniuk, a legtöbb kompromisszumot ők hozzák. Akárcsak anyagi "áldozatot".

Máris elmagyarázom..

Egy randi:

- pasi találja ki, h hol és mit és meddig és utána

- pasi fizessen

- pasi tudja mikor mit lehet és KELL megtennie egy olyan nővel, akivel még nincs semmilyen gyakorlata

- a nő laza mozdulattal keresztbe húzza a randiról szőtt terveket, mert éppen ahhoz nincs kedve, csak bármi máshoz (kivéve, amit gyorsan a pasi felsorol, mint alternatív lehetőség)

- a nő kelleti magát, de ez csak megjátszás és valójában csak szivatja a pasit, aki természetesen bedől, mert nem képes a gondolatolvasásra, majd a nő megsértődik

Ezen kívül:

- a nő bármikor, bármin megsértődhet

- a pasi ne merjen semmin megsértődni, mert akkor a nő rákontrázva bedurcul

- ha a nő besértődik, akkor jön a sexmegvonás és ez addig tart, amíg a pasi bocsánatot nem kér

- ha a pasi sértődik meg, akkor a csaj simán tojik rá és azért se lesz sex. Ha a pasi kidurcizta magát, akkor a nő sikerittasan még belerúg párat.

- ha a nőnek nincs kedve valamihez a pasival, akkor az megmásíthatatlan

- ha a pasinak nincs kedve valamihez, az senkit nem érdekel. Ha a pasi ragaszkodik a döntéséhez, akkor durcizás lesz a nő részéről és nem lesz sex.

- Ha a nő megkéri a pasit valamire, de az nem az elvárt választ és végrehajtást csinálja, akkor lehurrogás, durci, és nincs sex.

- Ha a pasi kéri meg a nőt bármire, de a nő nem csinálja meg, vagy nem úgy, ahogy kell, akkor legjobb esetben egy "Bocsi" és mosoly, nagyobb dolgoknál sex kompenzálás, rosszabb esetben pont leszarja mit kértél tőle. Ha a pasi besértődik akkor a fent már írtak lesznek érvényben.

És még sok ilyen van.

Ezek után a férfinek nem lehetnek elvárásai egy nővel szemben. A nőknek meg ezeregy elvárása van. Ennyit a nemek közötti egyenlőségről.

Természetesen vannak kivételek, de a természetben ez az alap állapot sajnos.

Éppen ezért van az, h egyre több a szőkekóla fiúka. Semmi férfias nincs bennük, mert az csak gyötrelmet okoz. Így lettek a melegek is:)

2015. aug. 6. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!