Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem veszem észre a jeleket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem veszem észre a jeleket?

Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta nincs érzékem, hogy észrevegyem a nők jelzéseit. Vagy félreértelmezem a kedvességüket, gesztusaikat. Hogy lehet "megtanulni" ezt? (hogy aki valóban szimpatikusnak lát és "jelez" azt észrevegyem, aki pedig csak távolságtartó, de kedvességből bájolog, azt ne vegyem készpénznek)
2015. aug. 3. 18:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez baromi jó kérdés. Én ösztönszerűen látom és érzem az összes ilyen apró jelet nőkön és férfiakon egyaránt. Egy nézésből ezer dolgot le lehet szűrni. Mondjuk lehet azért megy ilyen könnyen, mert nő vagyok, fogalmam sincs.

De, hogy hogy lehet ezt elmagyarázni vagy megtanulni...Talán a tapasztalattal, ha jól megfigyelsz embereket hasonló szituációkban, egy idő után rá fogsz érezni. Jobban belegondolva én egyáltalán nem vagyok bulizós, meg társasági ember, úgyhogy ilyen szituációkban tánc, lerészegedés, cigizés, hányás akármi helyett mindig az embereket figyeltem. Szerintem ez segíthet neked is. Ne csak nézz, hanem láss is mögé a dolgoknak. Keresd az okokat, elemezd a helyzetet, az embereket, a lehetséges céljaikat, reakciókat stb.

2015. aug. 3. 18:59
 2/2 anonim ***** válasza:
45%
A nők "jeleit" egy férfi se veszi észre, sőt, gyakran még a többi nő sem. Meg olyan is van, hogy direkt szívatnak, mert az egójuknak jólesik egy kis udvarlás, de közben nem akarnak tőled semmit. Szóval lehetetlen megmondani, hogy tetszel-e egy nőnek.
2015. aug. 3. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!