Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzem, amikor egy férfinak etszem? Miért nem veszem soha a jeleket? Valaki ötleteket?
Elmúltam 20 éves, de soha nem veszem észre, hogy most bejövök valakinek, vagy csak emberként bír. Miért?
Volt, amit túlreagáltam, mást meg amikor kellett volna, nem vettem észre.
Adjatok már tanácsokat, mire figyeljek stb?
Van egy srác most, akit nagyon kedvelek, nem tudom eldönteni, hogy kölcsönös-e, nem akarom őt is elhalasztani. :(
De most nem idegenrl van szó. Ismerjük egymást látásból. Hasonló tanulmányokat folytatunk, csak nem egy helyen. Viszont egy helyen van közös munkánk, csak én más osztályon vagyok.
Megkérdezi néha hogy haladok. Ha meglát nem szól sokszor, de mindig a tekintete rajtam. Azt hittem véletlen, de azon gondolkodtam, ha 5 esetből 4-szer ez van, akkor lehet mégsem az.
Segítőkész velem, azt mondta érett vagyok, kitünök a többiek közül. Egyszer beszélgetett velem, közben megérintette a karomat, valamit éreztem akkor, de félek tévedek.
Komolyan, mit veszíthetsz, ha küldesz "válaszjeleket"?
Adj lehetőséget, hogy lépjen, szerencsére Te vagy a nő, így még nem is kell konkrétan lépned, csak kicsit közeledned, többet mosolyognod, neked is keresned :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!