Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szakításom óta úgy érzem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakításom óta úgy érzem, egyetlen nőnek sem vagyok szimpatikus külsőre, pedig sokan értékes embernek tartanak. Mi lehet az oka? Ennyire láthatatlan lennék külsőre a 25-35 közötti nőknél?

Figyelt kérdés
Hiába a több diploma, az empátia, a barátságosság, a jámbor jellem és ,,talán" megfelelő humor, nem találok egy nőt sem a szakításom óta (fél éve). 31 F. Képet privátban küldök (már régebben küldtem itt). Nem ismerkedésként vagyok itt, ezt elmondanám. A netes társkeresésből elegem van (100 rendes levélből jó, ha 5-6 válasz jött).
2015. aug. 3. 11:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Megnéztem a képeket. A külsőddel semmi gond nincs, szerintem jól nézel ki.
2015. aug. 3. 18:14
 12/16 A kérdező kommentje:
Valami mégsem jó. Nem vagyok annyira beszédes, ha van jó téma, akkor be nem áll a szám. De ha a nő csendben van, akkor sokszor én is ,,megkukulok". Nem tudok új témát feldobni.
2015. aug. 3. 18:19
 13/16 A kérdező kommentje:
A választ köszönöm.
2015. aug. 3. 18:21
 14/16 anonim ***** válasza:

Előbb-utóbb találni fogsz megfelelőt. Netes ismerkedésnél minél előbb találkozzatok, beszéljetek skype-on, ne húzódjon sokáig az írogatós időszak.

"Nem vagyok annyira beszédes, ha van jó téma, akkor be nem áll a szám. De ha a nő csendben van, akkor sokszor én is ,,megkukulok". Nem tudok új témát feldobni."

Ezzel szerintem mindenki így van. Esetleg az lehet a megoldás, hogy előre kigondolsz "tartalék témákat", amiről bárki bármikor tud beszélni (nem az időjárásra gondoltam, habár néha még az is jól tud jönni).

De fontos a közös érdeklődés, ha valakivel túl sokszor van az, hogy csendben ültök, akkor nem ő való hozzád.

Egyébként még nem késtél le semmiről, 31 éves vagy, még csak most kezdődik a legszebb férfikor. :)

2015. aug. 3. 18:34
 15/16 A kérdező kommentje:
Másnak ilyenkor már családja van, nekem meg semmi. Volt randin 2 hete is, mondta a nő, hogy szimpatikus vagyok neki, de neki olyan férfi kell (iszonyat mélyen vallásos a nő, meg pokolian csinos is), aki rázúdítja a mérhetetlen szeretetét, totál őszinte jelleme van, életre szóló mérhetetlen szerelmet tudjon neki adni a férfi és a többiek. Ezt nem látja bennem teljes mértékben, én is tudom, hogy azért ennyire nem vagyok jófiú. Valami mindig közbejön, és nem folytatódik a dolog. Kissé asszociális vagyok, kevés baráttal. Valamelyik nő ezt fájlalja. Van amelyik a magasságomat firtatja (177 cm) és még sorolhatnám. Pedig értelmes 24 körüli vagy feletti diplomás nőkkel randiztam. Az a gond, hogy bennük sincs meg az a tökéletes erkölcsösség, amiről beszélnek felém.
2015. aug. 3. 18:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha tökéletesen erkölcsös és vallásos nőt keresel, aki ráadásul jól is néz ki, akkor tényleg nehéz dolgozd lesz. Az ilyenek általában az hozzámennek az elsőhöz, és másfél évente szülnek.
2015. aug. 3. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!