Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tudatos választás ellenére is érvényesül az erősebb b***ik elv az embereknél?
Figyelt kérdés
2015. aug. 2. 21:22
11/16 anonim válasza:
A kutyák sem párosodnak, ha a nőstény nem engedi. Minden tenyésztő álma lenne, ha nem kéne tízezreket kidobni az ablakon a sok sikertelen fedezésre, mikor a tüzelő nőstény mindig elhajtha a hímet.
12/16 A kérdező kommentje:
Már bocs, de én tudatosan választok, nem reklám alapján.
2015. aug. 2. 21:44
13/16 Noren1989 válasza:
Javaslom, h gondolkozz el kicsit mélyebben ;)
14/16 Nagyon gyakori válasza:
"A kérdező kommentje:
Egy kutyának milyen tollazata van?"
Ez engem is érdekel.
15/16 anonim válasza:
Nem gondoltam volna, hogy szájba kéne rágnom, hogy a madarakról beszéltem. Ugyanis a kérdező kommentben általánosan az állatvilágról beszélt.
16/16 anonim válasza:
Természetesen az embernél is az erősebb b***ik, meg aztán börtönbe is kerül nemi erőszak vádjával. De komlyra fordítva a szót igen nálunk is az erősebb érvényesül, de az erősebb fogalma mára már átértékelődött. Az ,erősebb' jelentheti az okosabbat, szebbet, műveltebbet, ez az adott kultúra és a nő elvárásaitól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!