Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fiút válasszam a kettő közül?
Mindketten tetszenek nekem, egyikük jobban...
Aki jobban tetszik, arra most várnom kell, (nyáron nincs a közelemben, csak ősszel jöhetnénk össze) és nem is teljesen biztos, hogy összejönne velem. "Csak" valószínű.
A másik fiú is tetszik, de ő kevésbé. Ő viszont bármikor összejönne velem.
Mit csináljak? Szívesen megvárnám mi lesz azzal a fiúval aki jobban tetszik, de félek, hogy addigra a nekem kicsit kevésbé tetsző fiú talál mást.
Egyébként volt már, hogy sokat kellett várnom fiúra (távkapcsolat) és nehezen viselném újra. Ha biztosan tudnám, hogy a jobban tetsző fiúval összejövök ősszel, akkor nem lenne kérdés...
L21
Szánalmas vagy, kérdező! Pontosan, ahogy az egyik válaszoló is írta! Nem az a baj, hogy most van két fiú, és az egyiket választod, mert TUDOD, és tisztában vagy vele, hogy neked ő kell, hanem itt vacilálsz, és itt érdeklődsz, SŐT! Minket kérdezel, hogy melyik legyen... Nem a Te életedről van szó? Az ilyen embereknek lenne a legjobban szükségük arra az Élettő, hogy úgy 10 évig mindegyik fiú ilyen módon dobja félre a kérdezőt, és majd 31 évesen örülne még annak is, ha valaki szóbaállna vele, és nem vacilálgatna itt...
Lehet, hogy durva, de legalább nem lenne ennyire a ló túloldalára billenve a női hülyeségek száma...
#11 nem itt kell kiélned a frusztrációidat amiért téged egy lány sem választ!
igen, minél több értelmes érvre kíváncsi vagyok, hogy az alapján is tudjak dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!