Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon teccik nekem egy diplomás lány. De én közmunkás vagyok. Nem merek közeledni felé mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy munkahelyen dolgozunk nagyon bejön nekem, nincs senkije. nem merek lépni mert közmunkásként dolgozom ott . szinte semmi esélyem se lenne . de mégis teccik nagyon.2015. júl. 31. 11:13
22/39 anonim válasza:
Bocs csoró vagyok ,és nincs lóvém,de ha szeretsz fogadj el ilyennek
23/39 A kérdező kommentje:
Én 28 a hölgy 25.
2015. júl. 31. 11:54
25/39 A kérdező kommentje:
Önkormányzatnál dolgozunk mind 2ten.
2015. júl. 31. 11:58
26/39 anonim válasza:
Egy randira nem kell különösebben nagy összeg, elhívod fagyizni,gondolom azt még össze tudod hozni valahogy. Ha elmegy Veled, akkor van fogadókészség a részéről és igazából ez számít...a többi csak részletkérdés.
27/39 anonim válasza:
szerintem egy kávéra elhívhatod.
nézz ki valami olcsó helyet a közelben, ha egy 1000rest félre tudsz rakni abból olcsó helyen kávéztok egyet.
28/39 A kérdező kommentje:
Nah akkor megteszem elhivom és lesz ami lesz!
2015. júl. 31. 12:02
29/39 anonim válasza:
Szerintem simán menj rá, innen lesz szép a győzelem! Netalán balul sül el, persze minimum egy kefével, akkor odébb állsz, közmunka van több. A helyesírás ne zavarjon, magadat adod ezzel is, azért az info világában található szótár is, a "teccik" - et meg kettő c'-vel írtad, az úgy jó! ;-)
30/39 anonim válasza:
Egy próbálkozásba senki sem halt még bele, a végzettségen nem fog múlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!